Το «λάθος» στο ντύσιμο της Σπυροπούλου στον τελικό του My Style Rocks[φωτο]

advertisement

Λίγες ώρες έμειναν για τον μεγάλο τελικό του My Style Rocks. Τριάντα παίκτριες πέρασαν από το πλατό του My Style Rocks, αλλά μόνο επτά κορίτσια κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την τελική εβδομάδα. Μαρία Λέκα, Φωτεινή Τράκα, Χριστίνα Παπαδέλλη, Ιωάννα Σιαμπάνη, Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, Ρόζα Κεντάλα και Νίνα Παπαϊωάννου είναι οι παίκτριες που διεκδικούν το στέμμα του στιλ και φυσικά, 30.000 ευρώ.

Το τρέιλερ έχει ήδη κυκλοφορήσει με την παρουσιάστρια και τους κριτές να είναι ντυμένοι με τα καλά τους.

 

Όμως η επιλογή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου – η οποία έκανε μια πολύ εντυπωσιακή και λαμπερή εμφάνιση – μάλλον δεν ήταν η ιδανική, αφού το συγκεκριμένο φόρεμα με το άνοιγμα στην κοιλιά δημιουργεί μια περίεργη όψη στο σημείο που μένει γυμνό.

Ωστόσο, δεν διαγωνίζεται η ίδια και ως εκ τούτου μπορεί να φοράει ότι θέλει.

Πώς θα γίνει ο τελικός

Το μεσημέρι της Παρασκευής, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το επεισόδιο πριν το μεγάλο τελικό, στο τέλος του οποίου μια κοπέλα θα αποχωρήσει.

Τα spoilers, που επιβεβαιώθηκαν στην αποχώρηση της Εύας Μπάση, θέλουν την Ρόζα Κεντάλα να φτάνει στην πηγή αλλά μην πίνει νερό και να αποχωρεί λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του My Style Rocks.

Λίγες ώρες μετά το απογευματινό επεισόδιο, θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα υποδεχθεί στο πλατό για τελευταία φορά τους τρεις κριτές Μπέττυ Μαγγίρα, Στέλιο Κουδουνάρη και Δημήτρη Αργυρόπουλο, αλλά και την Βίκυ Χατζηβασιλείου ως γκεστ κριτή.

Τον ρυθμό στο ριάλιτι μόδας θα δώσει ο Γιώργος Τσαλίκης.

Τα κορίτσια θα κάνουν πασαρέλα για μία ακόμη φορά, θέλοντας να δείξουν πως εκείνες αξίζουν τον τίτλο του My Style Rocks. Η μεγάλη νικήτρια θα αναδειχθεί τόσο από τη βαθμολογία των κριτών, όσο και από τη ψηφοφορία του κοινού. Από την κρίση των τηλεθεατών θα διαμορφωθεί μια κατάταξη από την οποία το κορίτσι της κορυφής θα λάβει 6 πόντους, το δεύτερο 5, το τρίτο 4 κ.οκ. Το ίδιο θα γίνει και στη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής, πάλι δηλαδή, η πρώτη θα πάρει 6, η δεύτερη 5 κ.οκ. Οι πόντοι του κοινού και των κριτών θα προστεθούν και έτσι θα βγει η νικήτρια.

Ο τελικός αναμένεται με μεγάλη αγωνία, καθώς δεν υπάρχει κάποια παίκτρια που να έχει ξεχωρίσει λίγο παραπάνω για το στιλ της, όπως έγινε πέρυσι με τη Ραμόνα Βλαντή.