(Βιντεο)-My Style Rocks: Η επίθεση των κοριτσιών στην Μαρία Λέκα – «Δεν λέει ούτε καλημέρα»

Οι τόνοι ανέβηκαν και σήμερα στο My Style Rocks. Η Μαρία Λέκα βρέθηκε στην θέση να κριθεί από τις συμπαίκτριές της και δεν κατάφερε να κρύψει το παράπονό της. Η νεαρή παίκτρια εξήγησε πως πειράχτηκε, καθώς ορισμένες συμπαίκτριές της βλέπουν το παιχνίδι πολύ ανταγωνιστικά και δεν χάρηκε την τελευταία νίκη της.

Η Ναντίν κατά την κριτική της, της είπε ότι χρησιμοποίησε την ίδια ιδέα και ουσιαστικά την αντέγραψε. Αυτό έκανε τη Μαρία να ξεσπάσει, λέγοντας πως δεν θέλει να σχολιάσει τις κριτικές των συμπαικτριών της, καθώς δεν περνάει πλέον ωραία στο παιχνίδι…

Η φωνή της ξεκίνησε να «σπάει», λέγοντας: «Βλέπω ότι κάποιοι άνθρωποι για να κερδίσουν, είναι έτοιμοι να προδώσουν άτομα που είπαν και εμπιστεύτηκαν πολλά. Έχουν αλλάξει πάρα πολλές συμπεριφορές… Ευχαριστώ αλλά δεν θα ασχοληθώ με τις κριτικές των κοριτσιών».

Στη συνέχεια εξήγησε πως δεν της αρέσει ο ανταγωνισμός, λέγοντας πως δεν είναι καλά και δεν χάρηκε την τελευταία της νίκη. Ο λόγος είναι πως δεν δέχτηκε συγχαρητήρια από καμία παίκτρια, εκτός της Χριστίνας Παπαδέλλη.

Η συνέχεια ήταν εντονότερη, με τη Φωτεινή Τράκα να της λέει: «Νιώθω ότι μιλάς για εμένα, γιατί όντως ήρθαμε κοντά σε κάποιες φάσεις. Καταλαβαίνω ότι έχεις εκνευριστεί γιατί δεν σου βάζω τους βαθμούς που περιμένεις… Αυτό που με εχει απογοητεύσει σε εσένα είναι ότι χαίρεσαι όταν παίρνεις έναν καλό βαθμό και δικαίως, ενώ εκνευρίζεσαι πολύ όταν δεν παίρνεις βαθμό που να σε ευχαριστεί. Για αυτό έχω πάρει τις αποστάσεις μου».