(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Μαζεύεται η “γαλάζια πολυκατοικία” – Αποσύρεται ο Ηλ. Γκοτσόπουλος από την εκλογική κούρσα – Συστράτευση με Παπαδημάτο και ΝΔ!

Αποσύρεται από τις δημοτικές εκλογές η παράταξη Χριστόπουλου, αποσύρεται και ο νέος επικεφαλης Ηλίας Γκοτσόπουλος. «Η δημοτική ομάδα της «Νέας Πόλης» συνεδρίασε και αποφάσισε ομόφωνα να μην συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου. Επίσης, αποφασίστηκε να στηριχθούν τα μέλη της «Νέας Πόλης» που θα είναι υποψήφια στο κεντρικό και τα περιφερειακά όργανα του Δήμου Πατρέων».Αποσύρονται η «Νέα Πόλη» και ο Ηλίας Γκοτσόπουλος
Με αυτή την ανακοίνωση εκ μέρους της δημοτικής παράταξης του Κώστα Χριστόπουλου, γίνεται η απόσυρση της υποψηφιότητας του νέου επικεφαλής της παράταξης Ηλία Γκοτσόπουλου, από την κούρσα διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου της Πάτρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την οριστικοποίηση της στήριξης Παπαδημάτου από τη ΝΔ, η παράταξη «Νέα Πόλη» συνεδρίασε το μεσημέρι και ομόφωνα αποφάσισε την αυτοδιάλυσή της και τη συμμετοχή υποψηφίων στην υπό διαμόρφωση παράταξη Παπαδημάτου.
Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας Παπαδημάτου εκτιμάται ότι θα γίνει από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ, κατά την επίσκεψή του στην Πάτρα, που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή.

 

Ο τέως βουλευτής Αχαΐας ΝΔ Νίκος Παπαδημάτος, διέρρευσε πως θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων με τη στήριξη της ΝΔ.

Κατά πληροφορίες η υποψηφιότητα έχει οριστικοποιηθεί και αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από τα κεντρικά του κόμματος.

Αύριο ο κ. Παπαδημάτος θα συναντηθεί στην Αθήνα με τον Πρόεδρο της ΝΔ και θα γίνει επίσημη ανακοίνωση, πιθανά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Πάτρα , την Παρασκευή, σε εκδήλωση της εφημερίδας «Γνώμη».