Ετοιμαστείτε για την εκδρομή στην Bologna με τον Προμηθέα και μουσείο Ferrari

5   ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 04/02 – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 08/02       

 1η ημέρα:  ΠΑΤΡΑ – ΑΝΚΟΝΑ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στην πλατεία Τριών Συμμάχων στις 17:00 και στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο Νέο Λιμάνι όπου θα επιβιβασθούμε στο πλοίο που θα μας φέρει στην Ανκόνα.

2η ΗΜΕΡΑ:  ΑΝΚΟΝΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ     

Άφιξη το μεσημέρι στην Ανκόνα και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Εμίλια Ρομάνα, τη Μπολόνια. Η Μπολόνια φημίζεται: για το αρχαιότερο πανεπιστήμιο του δυτικού κόσμου, για την κουζίνα της με το εξαιρετικό φαγητό, για το θέατρο, για τη ζωντανή φοιτητική ζωή. Η βαθύχρωμη απόχρωση των σκεπών της και της συντριπτικής πλειονότητας των κτιρίων της τυλίγει την πόλη σε ένα κόκκινο της σκουριάς, ένα θέαμα πραγματικά μοναδικό που μπορείτε να το απολαύσετε σε όλο του το μεγαλείο είτε από το λόφο του San Luca είτε από τον πύργο degli Asinelli στο κέντρο της πόλης, ακριβώς δίπλα στη κεντρική πλατεία της Μπολόνια, Piazza Maggiore. Η Μπολόνια είναι επίσης γνωστή για τους πύργους της και τις στοές της (portici), που φτάνουν τα 38 χιλιόμετρα στο ιστορικό κέντρο και την κάνουν μοναδική πόλη στον κόσμο. Πέρα από τους πύργους και τις στοές το ιστορικό κέντρο της Μπολόνια είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη μετά από εκείνο της Βενετίας, το οποίο παραμένει καλοδιατηρημένο χάρη σε μια προσεκτική πολιτική ανακαίνισης και διατήρησης που άρχισε τη δεκαετία του ’60.

 3η ΗΜΕΡΑ:  ΜΠΟΛΟΝΙΑ (ΜΟΥΣΕΙΟ FERRARI & MANTOBA)

Στη σημερινή μας περιήγηση θα επισκεφθούμε το Museo Ferrari στο Mαρανέλλο.. «Ζήστε το όνειρο» είναι η επιγραφή που καλωσορίζει τους επισκέπτες και υπόσχεται μια συναρπαστική, μοναδική εμπειρία. Το Museo Ferrari Maranello επικεντρώνεται στο παρόν και το μέλλον της Ferrari. Μια μόνιμη έκθεση αφιερωμένη στη Formula 1 και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, μια πλήρης έκθεση με τα νέα μοντέλα του Ιταλικού Θρύλου, αλλά και αυτοκίνητα του παρελθόντος που έγραψαν ιστορία. Πολλά άλλα αξιοθέατα περιμένουν τους επισκέπτες: μια Αίθουσα με θεματικές ταινίες, Προσομοιωτές της Formula 1 (1 ημι-επαγγελματικό για ενήλικες και 1 junior, το οποίο βασίζεται σε ένα πραγματικό μονοθέσιο της Formula 1). Μια εμπειρία η οποία προσφέρει την αληθινή αίσθηση που έχουν οι οδηγοί έχουν στη Formula 1. Οι προκλήσεις της Ferrari δεν σταματούν εδώ ….. Μπορείτε να οδηγήσετε μια Ferrari στους δρόμους του Μαρανέλλο ή στο Autodromo di Modena ανάλογα με την διαθεσιμότητα (απαιτείται το δίπλωμα οδήγησης). Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την Μάντοβα, την πόλη κόσμημα του Ιταλικού βορρά. Το Palazzo Ducale, το σπίτι της οικογένειας Gonzaga, o καθεδρικός του Αγίου Πέτρου, η Βασιλική του Αγίου Ανδρέα είναι από τα Αναγενησιακά αριστουργήματα που κοσμούν την πόλη και της χάρισαν το 2008 το δικαίωμα να θεωρείτε μέρος της παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco. Επίσκεψη στο Mantova Outlet και επιστροφή το απόγευμα στη Μπολόνια για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα Basket VIRTUS BOLOGNA-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

4η ΗΜΕΡΑ:  ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΑΝΚΟΝΑ 

Πρωινή αναχώρηση για την Ανκόνα, άφιξη και επιβίβαση στο πλοίο που θα μας φέρει στην Πάτρα.

5η ΗΜΕΡΑ:  ΠΑΤΡΑ

Άφιξη στην Πάτρα το μεσημέρι.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΜΗ ΣΕΔΙΚΛΙΝΟ ΤΙΜΗ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
HOTEL 4* – BOLOGNA 330 € 380 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* στην Bologna
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με την ΜΙΝΟΑΝ LINES, σε τετράκλινες καμπίνες, συμπεριλαμβανομένων φόρων λιμένων
  • Μεταφορά / περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν συμφωνα με το πρόγραμμα
  • Αρχηγός – συνοδός
  • Ασφάλιση αστικής ευθυνης / ΦΠΑ

 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

Απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα που πρέπει να έχετε μαζί σας στο ταξίδι σας: Ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο.

  • Στη τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται: οι είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
  • Διαφορά για δίκλινη καμπίνα 60 € ανά άτομο και για τις δύο διαδρομές
  • Δηλώσεις συμμετοχής με προκαταβολή 150 € το αργότερο έως 21/01/2019

advertisement