Στα Πατήσια έχουν φαντασία -Το… τρίπατο που έφτιαξαν για τις γάτες [εικόνες]

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που τις ημέρες που το κρύο «θερίζει» φροντίζουν για τα αδέσποτα τις γειτονιάς. Ο συγκεκριμένος φιλόζωος από τα Κάτω Πατήσια, ωστόσο, ανέβασε την ενεργή φιλοζωία σε άλλο… επίπεδο!

Πολλοί εκτιμούν, λαθεμένα, ότι τα ζώα που ζουν στον δρόμο έχουν μεγαλύτερη αντοχή στην κακοκαιρία. Αρκετές φιλοζωικές οργανώσεις καλούν τους ανθρώπους που νοιάζονται να αφήνουν μια μικρή κούτα στη γειτονιά τους για να βρίσκουν καταφύγιο τα ζωάκια από την παγωνιά.

Αυτή την… οδηγία φαίνεται πως ακολούθησε ο εν λόγω φιλόζωος από τα Κάτω Πατήσια, ο οποίος με υλικά λίγες κούτες, δυο ξυλοσανίδες και πολύ μεράκι έφτιαξε μια πραγματική… μεζονέτα, τριών ορόφων και με… σοφίτα, για γατούλες!

Η γατο-μεζονέτα σε όλο της το μεγαλείο! / Φωτογραφία: istoriesadespotonΗ γατο-μεζονέτα σε όλο της το μεγαλείο! / Φωτογραφία: istoriesadespoton

Ο «αρχιτέκτονας» φρόντισε επίσης να βάλει παλιά ρούχα και υφάσματα -για ζεστασιά- και ένα κρεμαστό παιχνίδι για τα γατιά (!), ενώ στο εμπρόσθιο μέρος της τριώροφης κατασκευής έγραψε: «Σας παρακαλώ μην το πάρετε. Αφήστε τα να ζεσταθούν».

Σύμφωνα με το istoriesadespoton, η γατο-μεζονέτα τοποθετήθηκε στο σημείο τον Δεκέμβρη και μέχρι σήμερα παραμένει στη θέση της!

To μήνυμα του φιλόζωου «αρχιτέκτονα» / Φωτογραφία: istoriesadespotonTo μήνυμα του φιλόζωου «αρχιτέκτονα» / Φωτογραφία: istoriesadespoton