Eλεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Κέβιν Σπέισι

Κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση απαγγέλθηκαν επίσημα σήμερα από δικαστήριο του Ναντάκετ σε βάρος του Αμερικανού ηθοποιού Κέβιν Σπέισι, ο οποίος δήλωσε αθώος, ενώ κινδυνεύει με φυλάκιση 5 ετών.

Ο δικαστής Τόμας Μπάρετ, του δικαστηρίου του Ναντάκετ (στη Μασαχουσέτη) απεφάνθη ο Αμερικανός ηθοποιός να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, έπειτα από μια σύντομη ακροαματική διαδικασία.

Ο ηθοποιός, που εμφανίστηκε φορώντας ένα γκρι κοστούμι και γραβάτα, δήλωσε αθώος μέσω των δικηγόρων του, χωρίς οι ίδιος να μιλήσει ενώπιον του δικαστηρίου.

Ο δικαστής απαγόρευσε, στο πλαίσιο των περιοριστικών όρων, ο κατηγορούμενος να έρθει σε επαφή με το φερόμενο θύμα του ή τους συγγενείς του και όρισε τη διεξαγωγή της επόμενης ακροαματικής διαδικασίας για την 4η Μαρτίου.

Ο πρώην πρωταγωνιστής της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς House of Cards είχε ζητήσει να εκπροσωπηθεί από τους συνηγόρους του, όμως το αίτημά του απορρίφθηκε από τον δικαστή, υποχρεώνοντάς τον να δώσει το παρόν σήμερα το πρωί ενώπιον του δικαστηρίου.