Χρυσές Σφαίρες: Η Lady Gaga φόρεσε ίδιο φόρεμα με εκείνο που είχε φορέσει η Τζούντι Γκάρλαντ 65 χρόνια πριν [εικόνες]

Η Lady Gaga έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στις Χρυσές Σφαίρες και δικαίως χαρακτηρίστηκε ως μία από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς.

Η διάσημη τραγουδίστρια ήταν υποψήφια για τον ρόλο της στην ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται», μια ταινία που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1937.
Εντυπωσιακή η Lady Gaga με δημιουργία Haute ValentinoΕντυπωσιακή η Lady Gaga με δημιουργία Haute Valentino

Η Τζούντι Γκάρλαντ, που υποδύθηκε την Άλλυ στην ταινία, είχε φορέσει σε εμφάνισή της το 1954 ένα παρόμοιο φόρεμα με αυτό της Lady Gaga στις Χρυσές Σφαίρες.

Ωστόσο, η Gaga είπε ότι η ομοιότητα μετά του Haute Valentino φορέματός της και εκείνου στο χρώμα της λεβάντας που φορούσε η Γκάρλαντ, ήταν απλά σύμπτωση, προσθέτοντας πως «δεν είχε νόημα να την αντιγράψω».

Μιλώντας για τον ρόλο της ως Άλλι, η τραγουδίστρια είπε επίσης ότι δεν είχε πολλά κοινά με την επίδοξη τραγουδίστρια που υποδυόταν.
Το φόρεμά της θύμιζε πολύ εκείνο που φορούσε η Τζούντι Γκάρλαντ στον ίδιο ρόλοΤο φόρεμά της θύμιζε πολύ εκείνο που φορούσε η Τζούντι Γκάρλαντ στον ίδιο ρόλο

Εξήγησε ότι έπρεπε να «δουλέψει πολύ σκληρά για τον χαρακτήρα αυτό» επειδή δεν της «μοιάζει καθόλου». «Ειλικρινά δεν μου μοιάζει καθόλου. Όταν εγώ ξεκίνησα ήμουν σαν: ‘Κάντε όλοι στην άκρη’» πρόσθεσε η Gaga.
Η Lady Gaga είπε πως δεν είχε «νόημα να την αντιγράψει» ωστόσο τα φορέματα έμοιαζαν πάρα πολύ Η Lady Gaga είπε πως δεν είχε «νόημα να την αντιγράψει» ωστόσο τα φορέματα έμοιαζαν πάρα πολύ

Η 32χρονη τραγουδίστρια μιλώντας στο E! Entertainment στο κόκκινο χαλί, αποκάλυψε πως δημιούργησε χαρακτήρες στα τραγούδια της γιατί πάντα ήθελε να είναι ηθοποιός. «Νομίζω πως έχω δημιουργήσει χαρακτήρες εδώ και χρόνια γιατί πάντα ήθελα να είμαι ηθοποιός, αλλά δεν μπορούσα να το κάνω, γι’ αυτό και έγινα μουσικός» είπε η Gaga.

Φωτογραφίες: AP

Πηγή: iefimerida.gr