ΠΑΤΡΑ: Πρόσωπα της Χρονιάς 2018 – Σήμερα, η μεγάλη βραδιά της εφημερίδας “Πελοπόννησος”

Μερικές ώρες έμειναν μέχρι να αποκαλυφθεί η ταυτότητα των Προσώπων της Χρονιάς, για το 2018.
Μια εκδήλωση που έγινε θεσμός παρουσιάζεται σε μια ακόμα εκδοχή, έτοιμη να προσφέρει συναίσθημα, ανταπόδωση, χειροκρότημα.
Με επίκεντρο τον άνθρωπο, την υπέρβαση, την προσπάθεια, την αλληλεγγύη.
Πρόσωπα και συλλογικότητες που έγραψαν τη δική τους λαμπρή ιστορία στη διάρκεια της χρονιάς που μας πέρασε, έφτασε η ώρα να ακούσουν δημόσια ένα θερμό «ευχαριστώ».
Κι όλοι εσείς που είχατε τη δυνατότητα να προτείνετε και να επιλέξετε το δικό σας πρόσωπο ή πρόσωπα της χρονιάς στο πλαίσιο του θεσμού «Πρόσωπα της Χρονιάς» που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την «Πελοπόννησο» να τα δείτε να βραβεύονται, σήμερα  Σάββατο στις 7μ.μ.
Τιμάμε πρόσωπα που συνδέονται με οποιονδήποτε τρόπο με την Αχαΐα και έχουν να επιδείξουν αξιοσημείωτη δράση το 2018.
Το κοινό επιβράβευσε με την ψήφο του τα πρόσωπα και τις ομάδες-συνεργασίες της επιλογής του μέσα από μία πολύ απλή διαδικασία.
Μπορείτε να ξεφυλλίσετε την ειδική έκδοση η οποία παρουσιάζει τις 100 υποψηφιότητες και τις αληθινές αξίες και τις δυνατές ιδέες για τις οποίες πάλεψαν όπως παρουσιάζονται στο www.prosopaxronias.gr.
Στόχος μας από την πρώτη χρονιά του θεσμού ήταν (και παραμένει) να βραβεύσουμε ανθρώπους που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, ο καθένας στον τομέα του, για τη σκληρή προσπάθειά τους, τα επιτεύγματά τους και την επιμονή να κάνουν το όραμά τους πράξη.
Η δημοσιογραφική ομάδα της εφημερίδας «Πελοπόννησος» και το κοινό επέλεξαν να αναδείξουν τις σπουδαίες αυτές περιπτώσεις σε πέντε κατηγορίες: ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΤΕΧΝΕΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. Το πλαίσιο των υποψηφιοτήτων συμπληρώνει η κατηγορία ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ (εκτός ψηφοφορίας) τα μέλη της οποία τιμώνται στο σύνολό τους.
Την βραδιά θα ντύσουν μουσικά οι OPERA CHAOTIQUE σε μία πολύ σπέσιαλ εορταστική εμφάνιση.