(Βιντεο)-Tρόμος στο ΝΑΤΟ!-Τα «θανατηφόρα» όπλα του Πούτιν…!

Το National Interest αξιολόγησε τους τέσσερις τύπους των «θανατηφόρων» όπλων της Ρωσίας, επισημαίνοντας ότι το ΝΑΤΟ δεν θα θέλει να τα βάλει μαζί τους.

Όπως υπογραμμίζει το άρθρο, ο ρωσικός στρατός εξελίχθηκε με διαφορετικούς τρόπους από τις χερσαίες δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών, λόγω της διαφορετικής γεωγραφίας, της ιστορικής εμπειρίας και των στρατηγικών συνθηκών. Οι ΗΠΑ έχουν πολεμήσει τους πολέμους τους εκτός Πολιτειών, μπορούν να αναπτύξουν άφθονες δυνάμεις αεροπορίας με όπλα ακριβείας, και είναι διατεθειμένοι να στρατολογήσουν μικρότερους αριθμούς στρατιωτών με υψηλά προσόντα και εξειδίκευση.

Από την άλλη, η Ρωσία πολέμησε σχεδόν σε όλους τους πολέμους κατά μήκος των συνόρων της, είναι ισχυρότερη στην ξηρά απ ‘ό, τι στον αέρα ή στη θάλασσα άλλα έχει μείνει στην ιστορία για τους υπέρογκους αριθμούς στρατευμάτων της.

Το άρθρο επισημαίνει ότι ο ρωσικός στρατός εξελίχθηκε πιο γρήγορα από τον δυτικό και παρουσιάζει τέσσερα υπερόπλα της Ρωσίας, τα τανκ T-72B3 και T-90, τα πυραυλικά συστήματα Iskander και S-400.

Το National Interest σημείωσε ότι οι νέοι πυραύλοι Iskander είναι ταχύτεροι και πιο ακριβείς και είναι σε θέση να αποφύγουν τα συστήματα πυραυλικής άμυνας.

Όσο για το S-400, σύμφωνα με τη δημοσίευση, αποτελείται από αρκετά ραντάρ και εκτοξευτές που μπορούν να εντοπίσουν και να επιτεθούν ταυτόχρονα σε έως και 36 αεροσκάφη σε απόσταση μέχρι 400 χλμ.

ΒΙΝΤΕΟ