ΠΑΤΡΑ: Στην κορυφή η Λέσχη Ρομποτικής των Φοιτητών του Πανεπιστημίου – Πήρε την 1η-2η θέση παγκοσμίως, στην Εσθονία!

Την 1η και 2η θέση σε παγκόσμιο επίπεδο κατέκτησε η Λέσχη Ρομποτικής των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών συμμετέχοντας στον διεθνή διαγωνισμό Ρομποτικής Robotex International 2018 στην κατηγορία Line Following Enhanced, που πραγματοποιήθηκε στο Ταλίν της Εσθονίας από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2018.

Επίσης, κατέκτησε και την 5η θέση στην κατηγορία Line Follow. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν, με ιδιαίτερα υψηλό ανταγωνισμό, 1750 ρομπότ και τον παρακολούθησαν 35.000 συμμετέχοντες και 4000 μηχανικοί. Η διάκριση αυτή καθιερώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τη Λέσχη Ρομποτικής στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως και αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο των διαχρονικών αποτελεσμάτων που παράγονται από τους φοιτητές του Ιδρύματός μας.

Η Λέσχη Ρομποτικής αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα διεπιστημονικής προσπάθειας φοιτητών από Τμήματα της Πολυτεχνικής Σχολής (Τμήμα Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών, Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Πληροφορικής, Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών) που μας δείχνουν τον δρόμο της συνεργατικής επιτυχίας και της τεχνολογικής ελπίδας του τόπου μας. Συγχαίρουμε τους φοιτητές μας για αυτήν την επιτυχία τους.

Αναλυτικές πληροφορίες εδώ, Ιστοσελίδα: Λέσχη Ρομποτικής