Μητσοτάκης-Θεοδωράκης: Kοινή εμφάνιση σήμερα για το βιβλίο του Κωστή Χατζηδάκη

advertisement

Ο πρόεδρος της ΝΔ και ο επικεφαλής του Ποταμιού θα είναι οι δύο από τους τέσσερις που θα παρουσιάσουν το βιβλίο με τίτλο «Μεταρρυθμίσεων Ανάβασις. Ευρωπαίοι εξ ανάγκης ή εκ πεποιθήσεως;».

Οι άλλοι δύο που θα παρουσιάσουν το βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαζήση είναι ο καθηγητής Οικονομικών του ΕΚΠΑ Γιώργος Παγουλάτος και ο διευθυντής της σειράς «Διεθνής και Ευρωπαϊκή Πολιτική» των εκδόσεων Παπαζήση, Σωτήρης Ντάλης.

Την συζήτηση στις 18:00 στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Hotel (Πλατεία Καραϊσκάκη-Στάση Μετρό Μεταξουργείο) θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας.

Η παρουσίαση και η συζήτηση θα μεταδοθούν σε live streaming από τη σελίδα του Κωστή Χατζηδάκη στο Facebook.

Το «Μεταρρυθμίσεων Ανάβασις. Ευρωπαίοι εξ ανάγκης ή εκ πεποιθήσεως;» είναι η ματιά του Κωστή Χατζηδάκη στα πολιτικά πράγματα της πατρίδας μας από τότε που ασχολήθηκε με την πολιτική. Είναι μια επισκόπηση της πορείας της χώρας από την πλευρά των μεταρρυθμίσεων. Είναι το προσωπικό «παρατηρητήριο μεταρρυθμίσεων» στην Ελλάδα του Κωστή Χατζηδάκη, από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 και μετά. Συνδεδεμένο με τις προσωπικές του μαρτυρίες και την ίδια την προσωπική συμμετοχή του είτε στην Ευρωβουλή είτε ως υπουργός στις κυβερνήσεις Καραμανλή και Σαμαρά.