Γιώργος Αγγελόπουλος: Δεν είμαι έτοιμος να ασχοληθώ με το θέατρο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά τη νίκη του στο Survivor είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν και οι προτάσεις για συνεργασίες να πέφτουν βροχή. Ο Ντάνος είπε το ναι στο «Ταουάζ» και η αλήθεια είναι πως δέχτηκε έντονη και σκληρή κριτική. Έτσι λοιπόν μετά τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha ο Γιώργος Αγγελόπουλος δέχτηκε αρκετές προτάσεις για να ανέβει και στο θεατρικό σανίδι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ντάνος είχε δεχτεί πρόταση από τον Λάκη Λαζόπουλο να υποδυθεί τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στη θεατρική παράσταση «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο», αλλά και από τον Αλέξανδρο Ρήγα για την παράσταση «Μπαμπά μην πεθάνεις ξανά Παρασκευή». Ωστόσο, καμία από αυτές δεν προχώρησε.

Αυτή τη φορά ξαναρωτήθηκε αν σκοπεύει να παίξει στο θέατρο και ο ίδιος ξεκαθάρισε τη θέση του μιλώντας στο περιοδικό «Τηλεθεατής»: «Δεν είμαι έτοιμος να ασχοληθώ με το θέατρο. Έχω αφοσιωθεί στο «Τατουάζ», καθώς είναι μεγάλη η ευθύνη του ρόλου. Θέλω να γίνω όσο το δυνατόν καλύτερος, για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες αυτών που με εμπιστεύτηκαν».

https://www.instagram.com/p/BpfiDryCD2X/?utm_source=ig_embed