ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Δωρεάν εξέταση δημοτών από διαφορετικές ιατρικές ειδικότητες

Με πρωτοβουλία της Επιστημονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών Ιατρών, στήθηκε το διήμερο Παρασκευή 5 και Σάββατο 6 Οκτωβρίου ένα πολυιατρείο στον χώρο του Κέντρου Υγείας Κλειτορίας. Το πολυιατρείο εκτός από τον εξοπλισμό του και την προμήθεια φαρμακευτικού υλικού, στελεχώθηκε από ειδικευμένους ιατρούς 11 διαφορετικών ειδικοτήτων.
Κατά τη διάρκεια της άψογα οργανωμένης αυτής πρωτοβουλίας, εξετάστηκαν συνολικά 240 Καλαβρυτινοί από την Κλειτορία και οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας.
Την ομάδα συντόνισε ο καθ. Γιώργος Ζωγράφος, διευθυντής Χειρουργικής του ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς»  ευχαρίστησε τους εθελοντές γιατρούς, τα μέλη της Επιστημονικής Εταιρείας αλλά και τους αγροτικούς και γενικούς γιατρούς που συμμετείχαν στις δωρεάν εξετάσεις.
Στην οργάνωση του ιατρείου μετείχε η Αννα Βάτσου, φαρμακοποιός, και η Στέλλα Λάππα.
Η Επιστημονική Εταιρεία Καλαβρυτινών Ιατρών ευχαρίστησε και τον Θεόδωρο Χαμακιώτη, Διευθυντή του Ιατρικού Κέντρου Ψυχικού, για την συμβολή του με παροχή ιατρικού εξοπλισμού, τον δήμαρχο Γιώργο Λαζουρά, τον αντιδήμαρχο Β. Καρρά καθώς και τον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Κλειτορίας Δημ. Μετζέλο, για την υποστήριξη της προσφοράς δωρεάν ιατρικής φροντίδας.