ΠΑΤΡΑ: Ολοκληρώνεται σήμερα το 5ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Στέγης Ελληνικών Χορωδιών

Η Στέγη Ελληνικών Χορωδιών, σε συνεργασία με την ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΤΡΑΣ και με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας/Π.Ε. Αχαίας, προχωρά στη διοργάνωση του  5ου Πανελλήνιου Σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, έως και αυτή την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 το απόγευμα, διάρκειας 17 διδακτικών ωρών και που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα συναυλιών «Τόλης Νομικός» του Οργανισμού, της ‘’Πολυφωνικής Χορωδίας’’ (Κορίνθου 280 & Γούναρη, ).

Εισηγητής του Σεμιναρίου, θα είναι ο επιφανής και διακεκριμένος Διευθυντής Χορωδιών Αντώνης Κοντογεωργίου.  

Το Θέμα του Σεμιναρίου περιλαμβάνει  :

  • Τεχνική Διεύθυνσης
  • Χορωδιακή Προφορά
  • Διαφραγματική αναπνοή και η φυσιολογία της φώνησης

Το Σεμινάριο θα περιλαμβάνει επίσης υποδειγματική διδασκαλία, αλλά και συναυλία το Σάββατο το βράδυ 6 Οκτωβρίου, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, με τμήματα της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ. Εκπαιδευτικές χορωδίες του σεμιναρίου θα είναι η ΠΑΙΔΙΚΗ και η ΝΕΑΝΙΚΗ Χορωδία του Οργανισμού. Στους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν Διπλώματα Συμμετοχής.  

Λήξη υποβολής Δηλώσεων Συμμετοχής: Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος έως 60 άτομα. Για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με πρόσθετη προτεραιότητα στους ενεργά συμμετέχοντες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ :

E-Mail: choir@polyphonikipatras.gr, (Κορίνθου 280 & Γούναρη, Πάτρα, τηλ. & φαξ 2610.279679, 2610.222248].