ΠΑΤΡΑ: Οι αστυνομικοί καταδικάζουν την καταδρομική επίθεση ομάδας κουκουλοφόρων – Βλέπουν “φαινόμενα στοχοποίησής τους”!

Η Ένωση μας καταδικάζει τη χθεσινοβραδινή καταδρομική επίθεση ομάδας κουκουλοφόρων, με ρίψη βροχής από βόμβες μολότοφ, εναντίον Αστυνομικών που εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας. Η άμεση αντίδραση, τα αντανακλαστικά και η ετοιμότητα των Συναδέλφων μας ευτυχώς αποσόβησε περαιτέρω δυσάρεστα γεγονότα που θα έθεταν σε κίνδυνο την ζωή και την σωματική ακεραιότητα των ιδίων, αλλά και διερχόμενων Πολιτών στην πιο πολυσύχναστη, κατά τις νυκτερινές ώρες, περιοχή της Πάτρας.
Κυρίως όμως καταδικάζουμε τις πολιτικές και τις ιδεοληψίες, οι οποίες έφεραν σε αυτή την πραγματικότητα την χώρα, δίνοντας συνεχόμενα άτυπη ασυλία σε ομάδες ατόμων που αναπτύσσουν τέτοιες βίαιες και επικίνδυνες συμπεριφορές. Δυστυχώς από την στιγμή που η συντεταγμένη Πολιτεία επιτρέπει τέτοια φαινόμενα στοχοποίησης του Αστυνομικού, κανείς δεν μπορεί να μιλά για ασφάλεια και προστασία του Πολίτη.