(ΗΧΗΤΙΚΟ)-ΠΑΤΡΑ: Η Data City Services, εγκαινίασε τη συνεργασία της με το SkaiPatras.gr – Η ταυτότητα της εταιρίας – Ο Δημήτρης Χριστόπουλος δίνει το στίγμα

Τη συνεργασία της με την εταιρία Data City Services, εγκαινίασε το SkaiPatras.gr,παρέχοντας ενημέρωση για τις υπηρεσίες που προσφέρει στις επιχειρήσεις.

Παρέχει επαγγελματικές τεχνικές συμβουλές ανάλογα με το επιχειρηματικό σας μοντέλο, με ασφαλή και οικονομικά βέλτιστο τρόπο.
Οι εφαρμογές Web, Mobile και Desktop της DCS είναι εξατομικευμένα εργαλεία βασισμένα στις ανάγκες και το σύστημα της επιχείρησής σας. Αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη custom εφαρμογών που καλύπτουν επακριβώς τις δικές σας ανάγκες και είναι εύκολες στην χρήση. Μιλήστε μαζί μας για να προσδιορίσουμε μαζί το είδος της εφαρμογής που χρειάζεστε ή να αναπτύξουμε μια ιδέα που έχετε.

Η DCS προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμού, υλοποίησης, προγραμματισμού και marketing για την ιστοσελίδα σας. Αναζητούμε συνεχώς νέες τεχνολογίες με επαγγελματισμό, ενθουσιασμό και προσήλωση σε κάθε project που δουλεύουμε. Ξεκινώντας πάντα από ένα λευκό χαρτί, σχεδιάζουμε custom την ιστοσελίδα, την εφαρμογή, την εταιρική ταυτότητα ή την παρουσίασή σας στα social media.

Κανακάρη 149-153
Πάτρα, Ελλάδα
Τηλέφωνο : (+30) 2610 625 663
email : info@datacity.services

Ακούστε τα όσα είπε ο ιδιοκτήτης της DCS Δημήτρης Χριστόπουλος