Yπάλληλος των μεγαλοεγρολάβων και των συμφερόντων

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς από τα καμώματα του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας τις τελευταίες ήμερες. Με αφορμή τη διοργάνωση “συνεδρίου για την ανάπτυξη” τον είδαμε να παραθέτει γεύμα στον εργολάβο της κατασκευής του Φράγματος Πείρου-Παράπειρου, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ φέρεται να μην εχει κανένα πρόβλημα ώστε η διαχείριση του φράγματος, να περιέλθει στα χέρια των μεγαλοεργολάβων.

Οι ενδείξεις έγιναν αποδείξεις πλέον πως τα χρόνια της θητείας του ενεργούσε και ενεργεί ως πέμπτη φάλαγγα εκείνων που δεν ήθελαν την κατασκευή της Νότιας χάραξης και παρά τις ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού συμβουλίου, πότε δεν άσκησε τα θεσμικά του καθήκοντα ώστε να αγωνιστεί για την νότια χάραξη της Ολυμπίας οδού.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σήμερα διαβάσαμε και στον τοπικό τύπο πως “γνωρίζει και ευνοεί την πρόταση” για επέκταση της Λατομικής ζώνης του Αράξου,σε μια περιοχή με ευαίσθητο οικοσύστημα που προστατεύεται από την συνθήκη Ραμσάρ.

Χωρίς κανέναν ενδοιασμό συμπεριφέρεται ως υπάλληλος των μεγαλοεγρολάβων και των συμφερόντων εκείνων που λειτουργούν με μοναδικό σκοπό τα κέρδη τους αδιαφορώντας για τις ζωές μας.

Παναγιώτης Κουνάβης

Α.ΚΙ.Δ.Α.(ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ)