(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Η Κίνηση «Πρόταση» γιόρτασε τα 30 χρόνια παρουσίας της

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, στο ΠΑΡΚΟ της ΕΙΡΗΝΗΣ στην Πανεπιστημιούπολη Πατρών, η Κίνηση «ΠΡΟΤΑΣΗ» γιόρτασε τα 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο της πρόληψης των εξαρτήσεων και της βελτίωσης του τρόπου ζωής.

Ο εορτασμός συντελέστηκε με την παρουσία παλιών στυλοβατών του φορέα, νέων εθελοντών, πολλών μελών, αρωγών μελών και συνεργατών. Επικράτησε ένα κλίμα συγκίνησης για τους παλιούς που ξεδίπλωσαν με νοσταλγία αναμνήσεις από το ξεκίνημα της ΠΡΟΤΑΣΗΣ και χαράς για τους νεώτερους που διαπίστωσαν την δύναμη, την εμβέλεια και την αγάπη πολλών συμπολιτών για τον φορέα.

Ο στόχος της συνεστίασης να βρεθούμε και να διασκεδάσουμε με τους φίλους μας, επιτεύχθηκε απόλυτα και ξεπέρασε τις προσδοκίες του φορέα, καθώς πάρα τις κακές καιρικές συνθήκες εν μέσω «ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ» και «ΖΟΡΜΠΑ», η τεράστια αίθουσα ήταν κατάμεστη. Τα μουσικά σχήματα «CANTO PATRASSO» και «ΜΟΥΣΙΚΟΤΕΧΝΟΥΡΓΙΚΗ» δημιούργησαν ένα ευχάριστο κλίμα διασκέδασης που σκόρπισε κέφι και χορό.

Ο δεύτερος στόχος του φορέα για οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων που υλοποιεί και κυρίως του προγράμματος «ΠΡΟ-ΝΟΙΑ» για τα παιδιά, επιτεύχθηκε χάριν της αμέριστης συμπαράστασης τόσο των συνδαιτυμόνων, των δωροθετών, όσο και του χώρου φιλοξενίας της συνεστίασης.

Η επίσημη λήξη των εορτασμών για τα 30 χρόνια της ΠΡΟΤΑΣΗΣ θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, με την οργάνωση μιας ημερίδας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στις 14 Δεκεμβρίου 2018.