(ΦΩΤΟ)-ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Υπέρ συνεργασίας με Μυλωνά η παράταξη “Γκοτσούλια” για τις εκλογές – Ανεξάρτητος υποψήφιος ο Α. Στεργιόπουλος!

Υπέρ της συνεργασίας ψήφισε με συντριπτική πλειοψηφία η δημοτική παράταξη Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων , στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα Λουσικά Αχαΐας.

Ο επικεφαλής Διονύσιος Γκοτσούλιας ευχαρίστησε όλους τους συνάδελφους εκλεγμένους και μη για την παρουσία τους και χαρακτήρισε την απόφαση που πήρε το σώμα για την πορεία της παράταξης γιορτή για την δημοκρατία. Η συνεργασία θα γίνει στο πλαίσιο μια προγραμματικής συμφωνίας θέσεων και προτάσεων με την παράταξη Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα με επικεφαλής τον Σπύρο Μυλωνά , αλλά και με άλλες παρατάξεις , με γνώμονα την αναπτυξιακή πορεία , που θα βγάλει από το τέλμα τη Δυτική Αχαΐα , θα της δώσει θετικό πρόσημο , με σεβασμό πάντα στον πολίτη.

Στην συνάντηση αυτή μετά από διάλογο , συζητήθηκε και ήταν ομόφωνη απόφαση όλων , ότι η Δημοτική αρχή η οποία σήμερα κυβερνά αυτόν τον τόπο πρέπει να φύγει γιατί έπραξε τα αντίθετα απ’ όσα υποσχέθηκε. Μια ολιγομελής δημοτική ομάδα και όχι το σύνολο των δημοτικών συμβούλων της , διοικεί με αλαζονικό και αυταρχικό τρόπο τον Δήμο, εγκαταλείποντας την ύπαιθρο και την έδρα του Δήμου στην τύχη τους, χωρίς νερό, χωρίς δρόμους πρόσβασης, χωρίς φωτισμό, χωρίς σεβασμό στους εκλεγμένους δημοτικούς σύμβουλους της αντιπολίτευσης , χωρίς σεβασμό στον ρόλο των προέδρων και το κυριότερο , χωρίς σεβασμό στον απλό πολίτη.

Ανεξάρτητος υποψήφιος ο Άγγελος Στεργιόπουλος
Ο Δημοτικός σύμβουλος Άγγελος Στεργιόπουλος διατήρησε την από καιρό γνωστή στάση του και ανέφερε στο σώμα πως θα είναι ανεξάρτητος υποψήφιος για το δημαρχιακό θώκο στις εκλογές του 2019.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η διαδικασία έγινε σε πολύ καλό κλίμα , με όλους τους παρευρισκομένους να έχουν βήμα και λόγο , τονίζοντας τις δημοκρατικές αξίες που έχει ως θεμελιώδη αρχή η παράταξη Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων