(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)-ΠΑΤΡΑ: Ναυάγησε η υποψηφιότητα Στεφανόπουλου στην Περιφέρεια – Νέο σενάριο και κρούσεις από την ηγεσία της Ν.Δ!

Εξελίξεις σημειώνονται , τις τελευταίες μέρες, στην ηγεσία της ΝΔ, σχετικά με την επιλογή του προσώπου που θα στηρίξει το κόμμα στην διεκδίκηση  της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές  πληροφορίες του  SkaiPatras.gr η υποψηφιότητα του Πατρινού δικηγόρου Ηλία Στεφανόπουλου (γιου του Κωστή Στεφανόπουλου) ναυαγεί, αφού σε δεύτερη ανάγνωση δεν φαίνεται να κερδίζει τον Απ.Κατσιφάρα.

Ήδη εξετάζεται πάλι το σενάριο της επιλογής του αιγιώτη τ.υφυπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σπηλιόπουλου, χωρίς να συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να ορθοποδήσει, αφού δεν εκτιμάται το γεγονός ότι δεν έχει μεταπηδήσει στη ΝΔ μετά την αυτοπομάκρυνσή του από το ΚΙΝΑΛ της Φώφης Γεννηματά.

Ήδη υπήρξε κρούση στον υποψήφιο του 2014 και βουλευτή Ανδρέα Κατσανιώτη, από τον επικεφαλής της επιτροπής αυτοδιοίκησης της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη, στο οποίο απάντησε πως δεν αποδέχεται να ‘ναι λύση ανάγκης, χωρίς να αποκλείεται  και επικοινωνία επ’ αυτού με τον ίδιο τον αρχηγό Κ.Μητσοτάκη.