Γιαννακόπουλος: «Θέλουμε και τον Ολυμπιακό στο τουρνουά για τον πατέρα μου»

Την επιθυμία του να συμμετάσχει και ο Ολυμπιακός στο 2ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» εξέφρασε με δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Θέλαμε στο τουρνουά να είναι η Μακάμπι με την οποία έχουμε διαχρονικά καλές σχέσεις και λόγω της διαχρονικής φιλίας του πατέρα μου με τον κ. Μιζράχι, θέλαμε και τη Φενέρ λόγω της παρουσίας του κ. Ομπράντοβιτς.

Ιδανικό θα ήταν να έχουμε και τον μεγάλο μας αντίπαλο, τον Ολυμπιακό. Ίσως να μην είναι οι συνθήκες ακόμη ώριμες, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ σε ένα από τα επόμενα τουρνουά ‘Παύλος Γιαννακόπουλος’ να είναι και ο Ολυμπιακός εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού μιλώντας στον Sport-fm 94.6.

Παράλληλα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε πως υπάρχουν επαφές με την Ευρωλίγκα για διεξαγωγή Final 4 στην Αθήνα, όχι όμως στο ΟΑΚΑ, αλλά κάπου αλλού με επετειακό χαρακτήρα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Συζητιέται πολύ έντονα για το Final 4 του 2020, υπάρχει διάθεση της Ευρωλίγκας. Τώρα μπορεί να μην είναι το ΟΑΚΑ, αλλά κάποιο άλλο γήπεδο στην Αθήνα. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Υπάρχει μια σκέψη να γίνει κάτι πάρα πολύ όμορφο στα 20 χρόνια από την ίδρυσή της».

Όσο για τη συμφιλίωση με την Ευρωλίγκα και τον Τζόρντι Μπερτομέου ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» είπε: «Λάθη πάντα γίνονται. Σίγουρα υπήρξαν λάθος δράσεις και αντιδράσεις, τα βάλαμε όμως κάτω, υπήρξε αναγνώρισε και από τις δύο πλευρές και προχωράμε».