Η Gucci έφτιαξε μαγιό αλλά… το συνοδεύει με μια απίστευτη απαγόρευση [εικόνες]

Τα μαγιό συνήθως προορίζονται για να φορεθούν στο κολύμπι – αλλά η Gucci φαίνεται πως έχει άλλα σχέδια.

Το μαγιό αξίας 381 δολαρίων της Gucci, ένα λευκό ολόσωμο κομμάτια με ένα vintage λογότυπο της εταιρείας και τιράντες που σταυρώνουν στην πίσω πλευρά, είναι απλό και συνάμα μοντέρνο – και ήδη έχει αποδειχθεί πως είναι μεγάλη επιτυχία.
Η Gucci παρουσιάζει το νέο μαγιό με παντελόνι τζιν, πέδιλα και δερμάτινο μπουφάν και λέει ότι λόγω  της φύσης του υφάσματος είναι καλύτερο να μην φορεθεί σε πισίναΗ Gucci παρουσιάζει το νέο μαγιό με παντελόνι τζιν, πέδιλα και δερμάτινο μπουφάν και λέει ότι λόγω της φύσης του υφάσματος είναι καλύτερο να μην φορεθεί σε πισίνα

Ωστόσο, υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα με το κομμάτι αυτό – δεν μπορεί να φορεθεί σε πισίνα.

Από τα στοιχεία του προϊόντος που αναφέρονται στην ιστοσελίδα της Gucci, αναφέρει: «Λόγω της φύσης αυτού του συγκεκριμένου υφάσματος, αυτό το μαγιό δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με το χλώριο».

Το νέο μαγιό είναι ήδη sold-out σε όλο τον κόσμοΤο νέο μαγιό είναι ήδη sold-out σε όλο τον κόσμο

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, το ακριβό αυτό μαγιό αποτελείται από 80% νάιλον και 20% ελαστίνη – υφάσματα που είναι προφανώς καλύτερα για ένα μην χλωριωμένο περιβάλλον.

Αντί λοιπόν για παρεό και πετσέτα θαλάσσης, ο οίκος μόδας παρουσιάζει το μαγιό με τζιν, τακούνια και ένα δερμάτινο μπουφάν.