ΠΑΤΡΑ: Θλίψη για τον πρόωρο χαμό του λιμενικού Π. Γιαννακόπουλου – Σήμερα η κηδεία του

Θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του προκάλεσε η απώλεια του συνταξιούχου λιμενικού Παναγιώτη Γιαννακόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο.
Με τη σύζυγό του, Ολυμπία, ο εκλιπών είχαν αποκτήσει μια κόρη, τη Δήμητρα. Ο Π. Γιαννακόπουλος διακρινόταν, όπως μας είπε ο Μιχάλης Κωστάκης (πρόεδρος της Ενωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Φωκίδας), για τη συνεργατική συμπεριφορά του και τον εξαίρετο χαρακτήρα του. Αυτή τη διάθεσή του επέδειξε και κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης κατά την περίοδο 2005-2008. Αργότερα συνταξιοδοτήθηκε και άνοιξε το δρόμο σε νεώτερους συναδέλφους του να ασχοληθούν συνδικαλιστικά με τον κλάδο και την επίλυση των προβλημάτων του. Ο Μ. Κωστάκης εξέφρασε τη θλίψη του για τον χαμό του συναδέλφου του και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου του.
Η κηδεία του Π. Γιαννακόπουλου θα τελεστεί σήμερα, στις 4:00 μ.μ., από τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Μπεγουλακίου Πατρών.