ΠΑΤΡΑ: Σήμερα, η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία του Εργατικού Κέντρου για τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας, προχωρά στην 1η Εθελοντική Αιμοδοσία από την οποία θα δημιουργηθεί τράπεζα αίματος που θα συμβάλλει στο να αντιμετωπιστούν ανάγκες των εργαζομένων, των ανέργων και των λαϊκών οικογενειών της περιοχής μας. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πράξη αλληλεγγύης.

Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είναι ανάγκη να ενισχυθεί η προσπάθεια προσφοράς και αλληλεγγύης στους εργαζόμενους, στα λαϊκά στρώματα που χτυπιούνται καθημερινά από τη λαίλαπα των αντιλαϊκών μέτρων και βιώνουν τις συνέπειες από τη συρρίκνωση, υποβάθμιση, ιδιωτικοποίηση των δομών Υγείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Καλούμε τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους και τους άνεργους, καλούμε το λαό της πόλης μας να στηρίξει την προσπάθεια της εθελοντικής αιμοδοσίας. Να ενημερώσουν όλα τα μέλη τους για την αναγκαιότητα προσφοράς αίματος και να εξασφαλίσουν τη μαζική συμμετοχή.

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη, από τις 6:00μμ ως τις 9:00μμ στον 1ο όροφο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, Κολοκοτρώνη 20.