ΠΑΤΡΑ: Σύσκεψη, απόψε, με πλατιά συζήτηση από την ΟΓΕ – Περνά στην αντεπίθεση!

Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας (μέλος ΟΓΕ) καλεί τις εργαζόμενες και άνεργες, τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών πιο μαζικά και αποφασιστικά να δυναμώσουμε τον αγώνα για να ανακτήσουμε όλα αυτά που χάσαμε, για να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των αναγκών μας στην εργασία, στην κοινωνική προστασία της μητρότητας, στη κοινωνική στήριξη των οικογενειών μας.

 

Απορρίπτουμε ως απαράδεκτες τις προκλητικές δηλώσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που μας καλεί να συμβιβαστούμε με τις μεγάλες απώλειες σε δικαιώματα και στο λαϊκό εισόδημα στη δήθεν “μεταμνημονιακή εποχή”.

 

Οι πάνω από 700 μνημονιακοί νόμοι, η ανεργία, η ανέχεια, η φοροληστεία, η εργασία χωρίς εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, χωρίς προστασία της μητρότητας, χωρίς ελεύθερο χρόνο, η γενικευμένη ανασφάλεια βάζουν τη σφραγίδα τους στην καθημερινότητα των γυναικών του καθημερινού μόχθου.

 

Κανένα επικοινωνιακό τερτίπι δεν μπορεί να κρύψει τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουμε, δεν μπορεί να κρύψει ότι θυσιάζουν τη ζωή μας και το περιβάλλον που ζούμε για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Κανένα τερτίπι τους δεν μπορεί να κρύψει ότι σπέρνουν τον πόλεμο στηρίζοντας τα ιμπεριαλιστικά σχέδια του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και σκορπώντας δισεκατομμύρια για εξοπλισμούς.

 

Όσο κάνουν στην οικονομία κουμάντο οι βιομήχανοι, οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές, οι μεγαλέμποροι και οι μεγαλοξενοδόχοι, τόσο τα δικαιώματά μας στην εργασία, στη μητρότητα, στη δημιουργική ζωή θα τσακίζονται στις μυλόπετρες του επιχειρηματικού κέρδους.

 

 

Καμιά συναίνεση στη συνέχιση της σφαγής των δικαιωμάτων μας!

 

Κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια και τη μίζερη ζωή!

 

Συμμετέχουμε μαζικά στη πλατιά σύσκεψη – συζήτηση που καλεί το Εργατικό Κέντρο Πάτρας τη Δευτέρα 3 Σεπτέμβρη στις 18:30 στο ισόγειο του ΕΚΠ (Κολοκοτρώνη 20)

 

Περνάμε στην αντεπίθεση!

 

Δεν μας ξεγελούν διαγγέλματα και φιέστες όπως αυτή που πάει να στήσει η κυβέρνηση στη ΔΕΘ. Οργανώνουμε την πάλη για τις δικές μας σύγχρονες ανάγκες,

 

κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και εργοδοσίας.