Τα αστυνομικά νέα από Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στα Δουνέικα Ηλείας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη συνολικού βάρους 1,5 γραμμαρίων.

Σύλληψη τριών  αλλοδαπών για παράνομη είσοδο

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στον Αμπελόκαμπο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 43, 26 και 20 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη   έξοδο και πλαστογραφία

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον αερολιμένα Ακτίου –Βόνιτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, ένας 29χρονος αλλοδαπός, διότι με τη χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου (ατομικό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας) Ισπανικών Αρχών, επιχείρησε να εξέλθει παράνομα από την Χώρα μέσω πτήσης με τελικό προορισμό την Νάπολι Ιταλίας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάλαιά Εθνική Οδό Μεσολογγίου – Αιτωλικού, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο του, υπό την επήρεια μέθης.