Τα αστυνομικά νέα από Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία-Ένα θανατηφόρο τροχαίο!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο συνέβη χθες το πρωί, στην Αμαλιάδα, όπου ένας 63χρονος ημεδαπός, οδηγώντας μοτοσικλέτα, εξετράπη της πορείας του και έπεσε μέσα σε αυλάκι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας, διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Κατούνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, ένας 45χρονος διότι βρισκόμενος μέσα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αποπειράθηκε με ένα κατσαβίδι να προκαλέσει σε σωματικές σε έναν 30χρονο ημεδαπό.

Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον δράστη, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν το κατσαβίδι.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Ιόνια Οδό, στο ύψος του Αγγελοκάστρου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Τμήματος Ασφαλείας  Μεσολογγίου, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.