(ΒΙΝΤΕΟ)-ΑΤΤΙΚΗ: Πτώμα γυναίκας βρέθηκε στη θάλασσα από Πατρινό ψαρά – Ο επίσημος απολογισμός για τους νεκρούς

Ογδόντα άνθρωποι περιλαμβάνονται επίσημα στον κατάλογο των νεκρών της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στην Ανατολική Αττική. Από αυτούς οι 76 ταυτοποιήθηκαν μέσω DNA, ενώ άλλοι τέσσερις έχουν υποκύψει στα εγκαύματά τους στα νοσοκομεία όπου είχαν διακομιστεί.

Έτσι, μετά και τις σημερινές ταυτοποιήσεις ο κατάλογος των ατόμων που αγνοούνται περιλαμβάνει 8 ανθρώπους, χωρίς, ωστόσο, να έχουν ανακοινωθεί, επισήμως, τα ονόματά τους.

Η τελευταία ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για τον έως τώρα τραγικό απολογισμό έχει ως εξής:

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 76.

Σε αυτούς προστίθεται ο αριθμός τεσσάρων ατόμων οι οποίοι κατέληξαν νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία της Αττικής.

Οι αγνοούμενοι, υπολογιζόμενοι με βάση την υποβολή επισήμων δηλώσεων από τα οικεία τους πρόσωπα, ανέρχονται σε οκτώ άτομα.

 

Το πρωί της Τρίτης, πάντως, ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή, ανοιχτά της Γλυφάδας, η σορός μίας γυναίκας που μπορεί να είναι θύμα της φονικής πυρκαγιάς. Παρ’ όλα αυτά και, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, δεν φέρει εγκαύματα, ενώ ο θάνατός της οφείλεται σε πνιγμό.Τη βρήκε ψαράς από την Πάτρα.

Η σορός της είναι σε προχωρημένη σήψη και η ημερομηνία θανάτου κατά προσέγγιση είναι περίπου τις ημέρες της φωτιάς.

 

Όμως, βρέθηκε ένα υλικό στα πνευμόνια της, το οποίο ίσως να είναι αιθάλη και η χημική σύνθεση της ουσίας θα εξακριβωθεί όταν ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις στην άτυχη γυναίκα.