Άκης Σακελλαρίου :Έπαιξε στην Πάτρα, στην παράσταση Mamma Mia, πριν μπει στο νοσοκομείο

Διασωληνωμένος εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου στο Κέντρο Αναπνευστικής Ανεπάρκειας του νοσοκομείου «Σωτηρία», λόγω της σοβαρής μορφής πνευμονίας. Ο ηθοποιός νοσηλευόταν επί ημέρες στο νοσοκομείο με σοβαρής μορφής πνευμονία που οφείλεται στο βακτήριο legionella και η καταστασή του επιδεινώθηκε, οπότε κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στην ειδική μονάδα αναπνευστικής ανεπάρκειας.

Αυτό το καλοκαίρι ο δημοφιλής ηθοποιός έπαιζε στο μιούζικαλ «Mamma Mia» με τη Δέσποινα Βανδή, το οποίο κάνει περιοδεία ανά τη χώρα. Η τελευταία φορά που ο Άκης Σακελλαρίου έπαιξε στην παράσταση, ήταν το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιουλίου, στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, ενώπιων εκατοντάδων θεατών.

Η επόμενη παράσταση του θιάσου είχε προγραμματιστεί για την επόμενη ημέρα στο θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη, αλλά ματαιώθηκε λόγω των φονικών πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική. Στο μεταξύ, ο Άκης Σακελαρίου εισήχθη στο νοσοκομείο και δεν ακολούθησε τον υπόλοιπο θίασο που περιοδεύει στην Κρήτη. Προς το παρόν, η παραγωγή έκανε εσωτερική αντικατάσταση και το ρόλο του ανέλαβε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ενώ το δικό του ο Μανώλης Θεοδωράκης.