ΠΑΤΡΑ: Σήμερα κηδεύεται η Μαρία Κονταξή – Πολέμησε με αξιοπρέπεια άλλα έχασε την μάχη για τη ζωή

Ο θάνατος της Μαρίας Γρηγ. Κονταξή, συζύγου του Δημητρίου Φάλαρη, σε ηλικία μόλις 45 ετών σκόρπισε θλίψη στους οικείους της και σε όλους όσους τη γνώριζαν. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύστηκαν από αποχαιρετιστήρια μηνύματα από φίλους και γνωστούς.
Ηταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή, αισιοδοξία και έδωσε μάχη με αξιοπρέπεια μέχρι την τελευταία της στιγμή. Νοσηλεύονταν στο «Ολύμπιον» Θεραπευτήριο όπου οι θεράποντες γιατροί της έδωσαν μάχη για να νικήσουν την καλπάζουσας μορφής και πολυμέτωπη ασθένεια, η οποία τελικά της στοίχισε τη ζωή της. Ο αγώνας κρίθηκε άνισος καθώς η μορφή της ασθένειΑς και η επιθετικότητά της δεν άφηνε κανένα θεραπευτικό περιθώριο.
Σε όλο το διάστημα που έδινε μάχη για τη ζωή της είχε δίπλα της την οικογένειά της, τον σύζυγό της Δημήτρη, τα δύο της παιδιά Χρήστο και Γρηγόρη, τους γονείς της Γρηγόρη και Σταματίνα, τα αδέλφια της, τους φίλους της.
Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα στις 11π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μιντιλογλίου και η ταφή της θα γίνει στο κοιμητήριο της περιοχής.