(ΦΩΤΟ)-ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ: Θετικός ο απόηχος της “Λευκής Νύχτας” από τον Εμπορικό Σύλλογο

Πλήρη ικανοποίηση εκφράζεται από τον Εμπορικό και Επαγγελματοβιοτεχνικό Σύλλογο Δύμης, για την επιτυχή ολοκλήρωση των προγραμματισμένων εκδηλώσεων που έγινα, στην αγορά της Κάτω Αχαΐας, στο πλαίσιο της 5ης «Λευκής Νύχτας Δυμαίων».
Οπως διαπιστώνει ο πρόεδρος του φορέα Νίκος Τσώκος, αναδείχθηκε το πνεύμα συνεργασίας, ομαδικότητας και αλληλεγγύης, κάτι που ο σύλλογος το κατάφερε, ενώνοντας μέλη του με τοπικούς συλλόγους και φορείς, σε μια πρωτοφανή – όπως τη χρακτηρίζει – πολλαπλή δράση.
«Η προσπάθεια για να ανέβουν οι τζίροι των καταστημάτων πέτυχε. Το αδιαχώρητο παντού. Στα εμπορικά καταστήματα, στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και βέβαια στα διάφορα events που έγιναν στους δρόμους του ιστορικού κέντρου, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες» σημειώνει.
Σε ό,τι αφορά την επισκεψιμότητα, διαπιστώθηκε πως μαζί με τα ψώνια του ο κόσμος μπόρεσε να απολαύσει την Εκθεση Φωτογραφίας, που διοργάνωσε μαζί με τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας,στον πεζόδρομο.Κάτω Αχαΐα:Ενωμένοι οι έμποροι, κερδισμένοι οι καταναλωτές-Ο απόηχος της "Λευκής Νύχτας" (Φωτο)
«Εκφράζουμε ευχαριστίες προς όλους όσοι συνετέλεσαν στην προσπάθειά μας αυτή και ευελπιστούμε σε μεγαλύτερη συμμετοχή την επόμενη φορά. Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Πάλεια» για τη ζεστή συμμετοχή του, τον Σύλλογο Αλισσαίων «Πείρος» με μουσικό σχήμα, το Σώμα Εθελοντών Δισωστών Πυροσβεστών Δυτικής Αχαΐας για την παρουσία του, τον Φυσιολατρικό Σύλλογο Ορους Μόβρης «Η Αρια», το ΕΟΠΥΔ. Βραχνεΐκων, καθώς επίσης και τους αθλητικούς συλλόγους ΑΟ Δύμης, Αστέρια Αχαΐας και Ποσειδών ΑΟ. Ακόμα, ευχαριστούμε πολύ το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, για την άψογη συνεργασία τους, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κ. Αχαΐας Ευάγγελο Τησαρχόντο για την αμέριστη συνεργασία του και τους χορηγούς που στήριξαν οικονομικά το όλο εγχείρημα» αναφέρει ο Σύλλογος.