Γεμάτο το Αστυνομικό Δελτίο σε Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για διακεκριμένες φθορές

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα σε περιοχή της Ηλείας, προκάλεσαν φθορές σε μηχανήματα εκπομπής ραδιοφωνικού σήματος, καθώς επίσης και  σε ηλεκτρολογικό εξοπλισμό ιδιοκτησίας ραδιοφωνικού  σταθμού με αποτέλεσμα να διακοπεί η εκπομπή του σταθμού.

Διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί στη Γαστούνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε  καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Σχηματισμός δικογραφία για σοβαρό τροχαίο ατύχημα
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό αλλοδαπού, το οποίο έγινε χθες το πρωί στον Πύργο, όπου μια 77χρονη ημεδαπή οδηγώντας αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά έναν 54χρονο αλλοδαπό, που κινούνταν πεζός

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Πύργου,  όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Διενεργείται προανάκριση από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Συλλήψεις για κλοπές ηλεκτρικού ρεύματος

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, τέσσερις ημεδαποί, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις οικίες τους από συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ με τη συνδρομή αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι κατανάλωναν παράνομα ηλεκτρική ενέργεια με απευθείας σύνδεση των οικιών τους στο δίκτυο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε  καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου με την οποία ανακαλείται η αναστολή εκτέλεσης ποινής φυλάκισης (15) μηνών για ενδοοικογενειακή βία και σωματικές βλάβες.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση δικαστικής απόφασης και διάταξης Ανακριτή
Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 16χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι διέφυγε από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου, όπου κρατείται με διάταξη του Ανακριτή Αγρινίου και απόφαση του   Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Αγρινίου, για αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας.

Σύλληψη ημεδαπού διωκομένου με ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 47χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αγρινίου, για ηθική αυτουργία από κοινού, σε διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Συλλήψεις για κλοπές ηλεκτρικού ρεύματος

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δύο ημεδαποί, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις οικίες τους από συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ με τη συνδρομή αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι κατανάλωναν παράνομα ηλεκτρική ενέργεια είτε με απευθείας σύνδεση της οικίας στο δίκτυο, είτε με παραβίαση των σφραγίδων του μετρητή.

Συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης
Συνελήφθησαν, χθες στο Αγρίνιο και στο Θέρμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου και του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, έξι ημεδαποί, διότι σε τροχονομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφία για σοβαρό τροχαίο ατύχημα
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας, σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό ημεδαπής, το οποίο έγινε χθες το βράδυ στο Αντίρριο, όπου ένας 53χρονος ημεδαπός οδηγώντας μοτοσικλέτα παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά μια 79χρονη ημεδαπή, που κινούνταν πεζή.

Η τραυματίας μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο στην Πάτρα,  όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Διενεργείται προανάκριση από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.