Το αστυνομικό δελτίο σε Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Εξιχνίαση περίπτωσης εμπρησμού

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας, περίπτωση εμπρησμού, που είχε συμβεί πριν από δυο μήνες περίπου στη Νέα Μανωλάδα, από την οποία είχε υποστεί φθορές περίπτερο ημεδαπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονου αλλοδαπού για το αδίκημα του εμπρησμού και της διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο 9ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Βόνιτσας – Παλαίρου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για έκθεση και καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, δυο αλλοδαποί (άνδρας – γυναίκα) ηλικίας 47 και 42 ετών αντίστοιχα, διότι παρότι είχαν την υποχρέωση να προστατεύουν τον 12χρονο υιό τους, αυτός προχθές το βράδυ στη Γουριά Αιτωλοακαρνανίας, κατανάλωσε ποσότητα αλκοόλ, με αποτέλεσμα να διακομισθεί με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο ανωτέρω Νοσηλευτικό Ίδρυμα, για προληπτικούς λόγους.
Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων της 42χρονης προέκυψε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 32 μηνών για επικίνδυνη σωματική βλάβη, διατάραξη της οικιακής ειρήνης, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς και για  παράβαση του νόμου περί όπλων.