ΑΧΑΪΑ: Σήμερα η κηδεία του πατέρα του βουλευτή Ανδρέα Ριζούλη – Η θλίψη και τα συλλυπητήρια

Σήμερα το μεσημέρι στο νεκροταφείο της Λάρισας γίνεται η ταφή του Κωνσταντίνου Ριζούλη, πατέρα του αχαιού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Ριζούλη. Ο 83χρονος Κωνσταντίνος Ριζούλης ζούσε μόνιμα στη Λάρισα όπου και ο τόπος καταγωγής του. Μεγάλη απώλεια και για τη σύζυγό του και μητέρα του βουλευτή, την 82χρονη Μαρία.
Ο 83χρονος αντιμετώπιζε τελευταία κάποια σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και εξέπνευσε χθες.
Ηταν για χρόνια στέλεχος του ΚΚΕ και εργαζόταν στην οικοδομή. Τα δύσκολα χρόνια για την οικογένεια του βιοπαλαιστή Κωνσταντίνου και της συζύγου του ήταν αυτά με τις σπουδές των δυο παιδιών, του Ανδρέα και της αδελφής του Δήμητρας.
Ο βουλευτής ενημερώθηκε, χθες ενώ βρισκόταν στη Βουλή. Αναχώρησε νωρίς για την Πάτρα προκειμένου να μεταφέρει τον γιο του στην Λάρισα, ενώ χθες το απόγευμα επρόκειτο να επιστρέψει στη Βουλή προκειμένου να ψηφίσει στην ονομαστική ψηφοφορία για τον «Κλεισθένη». Αργότερα επρόκειτο να επιστρέψει στη Λάρισα για τη σημερινή τελετή.

«Θερμά συλλυπητήρια στον φίλο και σύντροφο Ανδρέα Ριζούλη για την απώλεια του πατέρα του. Να είναι καλά με την οικογένεια και τους δικούς του να τον θυμάται» ήταν η ανάρτηση που έκανε χθες ο αχαιός βουλευτής Κώστας Σπαρτινός ο οποίος επικοινώνησε και τηλεφωνικά με τον συνάδελφό του στον ΣΥΡΙΖΑ για να τον συλλυπηθεί.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας σε ανακοίνωση της εξέφρασε «βαθιά θλίψη του για τον αιφνίδιο θάνατο του Κωνσταντίνου Ριζούλη, πατέρα του συντρόφου βουλευτή Ανδρέα Ριζούλη». Παράλληλα μετέφερε και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.
Εκτός απ’ όλους τους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ανδρέας Ριζούλης δέχθηκε και συλλυπητήρια και από αχαιούς συναδέλφους του από άλλα κόμματα, από τον περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα, δημάρχους ενώ μέσω αναρτήσεων συλλυπήθηκαν και άλλα πολιτικά στελέχη, ο αντιπεριφερειάρχες κά.