Μπαράζ συλλήψεων σε Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι βρισκόμενος πάνω σε ταράτσα υπό κατασκευής οικοδομής , έριχνε οικοδομικά υλικά προς τον δρόμο με κίνδυνο να τραυματιστούν σοβαρά πολίτες.

Ο δράστης ακόμη και όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς συνέχιζε να ρίχνει οικοδομικά υλικά, ακόμη και προς τους τελευταίους, παρά το γεγονός ότι υπήρχε κίνδυνος να τραυματιστούν σοβαρά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, ενώ σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

Σχηματισμός δικογραφίας για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έγινε χθες το απόγευμα, στο 38ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Βόνιτσας – Αστακού, όπου ένας 73χρονος ημεδαπός οδηγώντας αυτοκίνητο, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να ανατραπεί το αυτοκίνητο και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στη Ναύπακτο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, μια 38χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μια συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή λαθραίου καπνού
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 61χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του και κατασχέθηκε μια συσκευασία που περιείχε (1.026) γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Συλλήψεις για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, δύο ημεδαποί ηλικίας 17 και 20 ετών, διότι σε τροχονομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν μοτοποδήλατα, στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.