(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Παλαιά στελέχη της Νεολαίας της Ν.Δ συναντήθηκαν στο “Ιόνιον”

Πέρασαν χρόνια αλλά όπως είπαν και οι ίδιοι: «Μια φορά ΟΝΝΕΔίτης, για πάντα ΟΝΝΕΔίτης». Ο λόγος για παλιά στελέχη της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας από την Πάτρα που συναντήθηκαν χθες βράδυ στο Ιόνιον, για να θυμηθούν στιγμές από το κοινό πολιτικό παρελθόν τους.
Η βραδιά είχε νοσταλγικό χαρακτήρα. Τα παλιά μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που τους απευθύνθηκε από τους διοργανωτές-πυρήνες της συγκέντρωσης θυμήθηκαν τις δύσκολες εποχές, γύρω στα τέλη της δεκαετίας ’70 και τις αρχές του ’80, όταν έδιναν ιδεολογικές μάχες στα σχολεία, τα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα και την κοινωνία, μέχρι και τα χρόνια που η ΝΔ ανήλθε ξανά στην εξουσία.
Η παλέτα της συνάντησης περιλάμβανε στιγμές εκπλήρωσης των πολιτικών οραμάτων που είχαν μέχρι και πολιτικές απογοητεύσεις που βίωσαν στην πορεία των χρόνων. Μοιράστηκαν εμπειρίες και αισθάνθηκαν ικανοποίηση για την γενιά τους και τον αγώνα που έδωσε, αλλά και χαρά γιατί βλέπουν ότι η ΟΝΝΕΔ έχει συνέχεια μέχρι σήμερα. Ανάμεσα στις όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν χαρακτηριστική αυτή που οι παρευρισκόμενοι περνούσαν από μια αφίσα της οργάνωσης και έβαζαν την υπογραφή τους.