ΑΧΑΪΑ: Έξι συλλήψεις από την Αστυνομία – Για ναρκωτικά και κλοπές – Τρεις ανήλικοι ανάμεσά τους

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 42χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

 

Εξιχνίαση κλοπής και σύλληψη

 

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, κλοπή που διαπράχθηκε προχθές το πρωί, στις Καμάρες Αιγιαλείας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ανηλίκων ηλικίας 14, 13 και 10 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις ανήλικοι ενεργώντας από κοινού εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία  στις Καμάρες και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ και δυο ρολόγια.
Επιπλέον, στο πλαίσιο των ερευνών, συνελήφθη και η μητέρα των τριών ανηλίκων για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας τους.

Παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 28χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε να διαθέτει προς πώληση σε παρυφές λαϊκής αγοράς 372 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 300 γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Για κατοχή ναρκωτικών

 

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 40χρονος , διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τρία ναρκωτικά δισκία.