ΑΧΑΪΑ: Έξι συλλήψεις από την Αστυνομία – Για κλοπές, όπλα, ναρκωτικά και παράνομη διαμονή


Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, δυο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 47 και 42 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, διότι μετέβη σε οικοδομή και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσε από 47χρονο το κινητό του τηλέφωνο.

Επισημαίνεται ότι το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο βρέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα.

Για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Νόμου περί όπλων

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, δυο (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 49 και 48 ετών αντίστοιχα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή  τους και κατασχέθηκαν ένα ξύλινο ρόπαλο (τύπου γκλοπ) και έξι ναρκωτικά δισκία.

Για κατοχή  ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 21χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους 3,7 γραμμαρίων.