(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Η εκδήλωση ”Ο Λύκος μου και Εγώ” από το Σύλλογο Ρευματοπαθών

Ο Σύλλογος Ρευματοπαθών Πάτρας ένωσε χτες τις δυνάμεις του ώστε να προαγάγει για άλλη μια φορά τις ανάγκες των ασθενών με το βλέμμα πάντα στραμμένο πάνω τους!!!
Η εκδήλωση ”Ο Λύκος μου και Εγώ” ήταν μια κατάθεση ψυχής, μια εμπειρία Ζωής. Ήταν μία νίκη απέναντι στη συνύπαρξη με μια ιδιαίτερη ασθένεια.
Η πρόεδρος του Συλλόγου Φωτεινή Ασημακοπούλου με ανακοίνωσή της ευχαριστει όλους όσους παραυρέθηκαν και ειδικότερα “ευχαριστούμε θερμά τον Πατέρα Ν. Σκιαδαρέση εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Πατρών, την Πρόεδρο της εσπερίδας κα Ελένη Τσιάκου Ρευματολόγο, τον κεντρικό ομιλητή κ Δημήτριο Καρόκη Ρευματολόγο που μας ενημέρωσε για όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον ΣΕΛ, τον κ Ανδρέα Μπούνα Ρευματολόγο που απηύθυνε χαιρετισμό τονίζοντας την ανάγκη ύπαρξης του Συλλόγου μας. Επίσης πολλά ευχαριστώ στην Πρόεδρο της Φλόγας Πελοποννήσου όσο και στην Αντιπρόεδρο από το Άλμα Ζωής για το χαιρετισμό τους. Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ στους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης στις κυρίες : Μαρία Κασιμάτη (Αντιπρόεδρο), Ουρ. Σκαμπαρδώνη (μέλος Δ.Σ), Μ. Παναγιωτοπούλου, Κ. Φραγκούλια (αναπ. μέλος Δ.Σ.), Ε. Γουργουλιάτου, Β. Μαυρομάτη, Ε. Σταυροπούλου εκλεκτά μέλη του Συλλόγου”.Σύλλογος Ρευματοπαθών: