(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Ανασχηματισμός Πελετίδη στον Δήμο…για έναν – Από τον Πολιτισμό στο Περιβάλλον ο Β. Θωμόπουλος – Οι νέοι αντιδήμαρχοι!

Ο Βασίλης Θωμόπουλος αναλαμβάνει από σήμερα καθήκοντα αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Προγραμματισμού. Αυτό προφανώς σημαίνει ότι θα υπάρξει αλλαγή και στην “κεφαλή” του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Πατρέων, στην οποία προήδρευε ο Β. Θωμόπουλος.
Με την απόφαση του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, η οποία έχει ισχύ έως 31-08-2019 στον Β. Θωμόπουλο μεταβιβάζονται οι παρακάτω αρμοδιότητες:
α) Η εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, εξαιρουμένης της εποπτείας και ευθύνης λειτουργίας του Τμήματος Πρασίνου.
β) Η εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής.
γ) Η υπογραφή όλων των χρηματικών ενταλμάτων και την υπογραφή των αιτημάτων και προτάσεων ανάληψης δαπανών των υπηρεσιών που εποπτεύει, καθώς και την υπογραφή όλων των χρηματικών ενταλμάτων, των υπερωριών και των μισθολογικών καταστάσεων του προσωπικού των ανωτέρων εποπτευόμενων υπηρεσιών.
δ) Ο έλεγχος του προσωπικού που αντιστοιχεί στα τμήματα αρμοδιότητάς του (απουσίες, υπερωρίες, ρεπό, εξαιρέσιμα, άδειες κ.λ.π.).
ε) Η αναπλήρωση του Δημάρχου για την τέλεση πολιτικών γάμων.
Παραμένουν στις θέσεις των αντιδημάρχων οι: Διονύσης Πλέσσας, Πάνος Μελάς, Παύλος Στάμος, Ανδρέας Αθανασόπουλος, Χρήστος Κορδάς, Δημήτρης Πελεκούδας και Ιουλία Γιαννιτσοπούλου.