“Τυφώνας” Master Chef- Δείτε πώς “γκρέμισε” τις άλλες εκπομπές

Τρεις και πλέον μήνες, χιλιάδες αιτήσεις με 50 πρόσωπα που επελέγησαν και μπήκαν στο πσίτι του κοινού, 22 διαγωνιζόμενοι και μία αυλαία με θρίαμβο για τη φετινή σεζόν. Ο Χρήστος Γλωσσίδης και ο Τιμολέων Διαμαντής πάλεψαν σε δοκιμασίες σε τέσσερις χώρες, μονομάχησαν στον τελικό που είχε υψηλές απαιτήσεις  και πολλές δοκιμασίες. Ο MasterChef για το 2018 είναι ο Τιμολέων Διαμαντής και ανακοινώθηκε live από τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, μετά από 4 ώρες τηλεοπτικής αναμέτρησης.

Οι τηλεθεατές όχι μόνο δεν… πρόδωσαν την αδυναμία που έδειξαν στο σόου, αλλά γύρισαν την πλάτη στα υπόλοιπα προγράμματα.

Το STAR ήταν συνέχεια μπροστά από τα αντίπαλα κανάλια, με τις σειρές του Alpha  Το σόι σου και Τατουάζ να αντιστέκονται και το Survivor να παραδίδεται στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Ο μεγάλο χαμένος ήταν ο ΑΝΤ1 που επέλεξε να κάνει πρεμιέρα στο νέο ριάλιτι  Game Of Love απέναντι από τον τελικό. Με ποσοστά 7,9% στο γενικό σύνολο και 10% στο δυναμικό κοινό δεν είδε ούτε μία αχτίδα τηλεοπτικού φωτός..

Δείτε τις μετρήσεις τηλεθέασης στην prime time ζώνη της Δευτέρας:

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

MasterChef – 30,4%

Τατουάζ – 21,1%

Survivor – 19,4%

Το σόι σου – 19,3%

Game of Love – 7,9%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MasterChef – 36,4%

Τατουάζ – 18,2%

Το σόι σου – 18,1%

Survivor – 17,4%

Game of Love – 10%