(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: «Έσπασαν τα κοντέρ» οι 15 50 στην τελετή λήξης του Καρναβαλιού

Οι 1550 τραγούδησαν στην τελετή λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού και ο Μόλος του Αγίου Νικολάου πλημμύρισε με καρναβαλιστές που χόρευαν στον ρυθμό της ροκ μπάντας.

Οι 1550 είναι τα αγαπημένα παιδιά του κοινού της Πάτρας και των γύρω περιοχών, αφού εμφανίζονται τρεις φορές την εβδομάδα σε δυο διαφορετικά μαγαζιά. Αυτή είναι η πρώτη φορά που μια ροκ μπάντα αναλαμβάνει να κλείσει τους εορτασμούς του μεγαλύτερου Καρναβαλιού της χώρας και όπως αποδείχτηκε η επιλογή των ανθρώπων του Δήμου ήταν η καλύτερη, αφού έμειναν όλοι – για πρώτη φορά- μέχρι το τέλος για να τους απολαύσουν on stage.

Οι 1550 με το κέφι και την ενέργεια τους ξεσήκωσαν τους χιλιάδες θεατές για δυόμιση ώρες ερμηνεύοντας γνωστές επιτυχίες και δικά τους αγαπημένα τραγούδια. Κατά την διάρκεια της βραδιάς μάλιστα, ο τραγουδιστής Μηνάς Τσίγκος και ο κιθαρίστας και δημιουργός της μπάντας Ρουσσέτος Δημητρόγλου κατέβηκαν από το stage για να βρεθούν κοντά στο πλήθος και πραγματικά το θέαμα ήταν μοναδικό.

Τέλος, οι 1550 ερμήνευσαν και τη νέα τους διασκευή το «Βενζινάδικο» που πρώτη ερμήνευσε Άλκηστις Πρωτοψάλτη και το κοινό ενθουσιάστηκε από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο.

Η συναυλία μαγνητοσκοπήθηκε και σύντομα θα κυκλοφορήσει σε HD.

http://freddonews.gr

advertisement