«Το ποδόσφαιρο παίζεται με τα πόδια και όχι τα αυτιά», τουρνουά από τον Αχαιό Σαραβαλίου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ο Γ.Π.Σ. ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνουν ποδοσφαιρικό τουρνουά με τίτλο «το ποδόσφαιρο παίζεται με τα πόδια και όχι τα αυτιά», που θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Απριλίου 2024 στο γήπεδο του Αχαιού Σαραβαλίου.

Πρόκειται για ένα συμπεριληπτικό τουρνουά που στόχο έχει να καταδείξει ότι ακόμη και άνθρωποι που μπορεί να έχουν προβλήματα ακοής, έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε αθλητική ή κοινωνική δραστηριότητα, χωρίς η ιδιαιτερότητα τους να είναι αποτρεπτικός παράγοντας.

Συμμετέχουν οι ομάδες Ανδρών: Αχαιός Σαραβαλίου, Εθνική Ομάδα Ανδρών κωφών-βαρήκοών Ελλάδος, Κεραυνός Αγ. Βασιλείου. Νέων: Εθνική ομάδα νέων κωφών -βαρήκοων Ελλάδος, Μεικτή νέων Αχαΐας, Κ19 Παναχαϊκής. Τμήματα μίνι pro junior, junior: Αχαιός Σαραβαλίου, Κεραυνός Αγ. Βασιλείου, Ακαδημία Παναχαϊκής.

Στα τμήματα των μικρών αθλητών θα εντάσσονται και παιδιά με προβλήματα ακοής, ώστε να βιώσουν τη χαρά του συναγωνιστικού παιχνιδιού και να διαπιστώσουν ότι πράγματι, το ποδόσφαιρο παίζεται με τα πόδια και όχι τα αυτιά.

Be the first to comment on "«Το ποδόσφαιρο παίζεται με τα πόδια και όχι τα αυτιά», τουρνουά από τον Αχαιό Σαραβαλίου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*