Πάτρα: Παρουσιάζεται το βιβλίο της Fiona Λαμπρίδη-Wolfsohn

 

“FINDMYVOICE Test – Αποκωδικοποιώντας τη φωνή μου: Μια ψυχο-φωνητική μέθοδος ανάδειξης και αποκωδικοποίησης της ηχητικής μας ταυτότητας”.

Έναν οδηγό που προσφέρει πρακτικές συμβουλές και βαθιά ενδοσκόπηση μέσω της τέχνης της φωνητικής έκφρασης.

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, ώρα 18.30

“Η παρουσίαση θα αποτελέσει μια ευκαιρία για συζήτηση, εμπνευσμένη ανταλλαγή απόψεων και βαθιά συναισθηματική εξερεύνηση. Θα αναδειχθούν οι προκλήσεις που συναντάμε στην έκφραση και αναγνώριση των συναισθημάτων και της συμπεριφοράς μας, καθώς και η επίδραση αυτών στη σχέση μας με τον εαυτό μας και τους άλλους.

Η συνάντηση αυτή δεν αποτελεί μια απλή βιβλιοπαρουσίαση, αλλά μια πύλη προς την αυτοεξέλιξη και την προσωπική ανάπτυξη, μέσα από την κατανόηση και την αποκωδικοποίηση της φωνής μας. Προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο, ανεξαρτήτως φωνητικής εμπειρίας, να μας συντροφεύσει σε αυτό το ταξίδι ανακάλυψης, να εμπνευστεί, και να εξερευνήσει μαζί μας τις ανεξερεύνητες διαστάσεις της φωνής και της ψυχής.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε σε μια βραδιά γεμάτη γνώση, εμπειρία και βαθιά ανθρώπινη σύνδεση. Μην χάσετε την ευκαιρία να εντρυφήσετε στον κόσμο της φωνής και της αυτογνωσίας με την ξεχωριστή οδηγό μας, τη Fiona Λαμπρίδη-Wolfsohn.”

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Μαρίνα Κασσωμένου, Reiki θεραπεύτρια, Art & graphic designer.
Βερονίκη Σαββουλίδου, Ερμηνεύτρια, Παιδαγωγός.

Θέατρο Λιθογραφείον/ Lithografeion theater

Μαιζώνος 172Β Πάτρα – Τηλ. επικοινωνίας: 2610328394

 

Be the first to comment on "Πάτρα: Παρουσιάζεται το βιβλίο της Fiona Λαμπρίδη-Wolfsohn"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*