Πάτρα: Εκδήλωση από το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας «Καλλίπολις»

 

Tο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας Καλλίπολις και η εθελοντική ομάδα πρόληψης ΑΝΑΒΑΘΜΟΣ που δραστηριοποιείται στην Δημοτική Ενότητα Βραχναιίκων – Παραλίας Πατρών, διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση με τίτλο: «Οικογένειες Μαζί, Φτιάχνουμε τον κόσμο που θέλουμε» την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 στις 18:30 στην Παλαιά Πατρινή Παιδική Εξοχή στα Ροΐτικα Πατρών.
Στόχος της εκδήλωσης, που επισφραγίζει μια πλούσια σε δράσεις χρονιά, είναι να συναντηθούν όλοι όσοι συμμετείχαν και φέτος στα προγράμματα πρόληψης, φίλοι και συνεργάτες, με την ελπίδα πως όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο. Έναν κόσμο πιο ανοιχτό, ειλικρινή, με νοιάξιμο, που θα λαμβάνει υπόψη τις ατομικές και συλλογικές ανάγκες και θα συνεργάζεται για το κοινό καλό με επίκεντρο τον ΑΝΘΡΩΠΟ. Έναν κόσμο που θα ξεκινάει αυτή την αλλαγή από την οικογένεια, τους ενήλικες που φροντίζουν τα παιδιά στο μεγάλωμα τους και που επηρεάζουν την ποιότητα των σχέσεων σε αυτή τη φάση αλλά και αργότερα στη ζωή.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δρώμενα, ενημερωτικά περίπτερα, μελωδίες της παιδικής χορωδίας της Πολιτιστικής Δράσης Βραχναιΐκων και δημιουργική έκφραση μέσω του θεατρικού παιχνιδιού της ομάδας ΟροΠαίδιο στο ακόλουθο πρόγραμμα:
18.30-19.30
} Παράλληλα δρώμενα για την οικογένεια από την εθελοντική ομάδα «Αναβαθμός» και την επιστημονική ομάδα του «Καλλίπολις»
} Ενημερωτικά περίπτερα με φωτογραφικό και έντυπο υλικό.
19.30
} Παιδική Χορωδία από την Πολιτιστική Δράση Βραχναιΐκων
20.00-21.00
} «Είσαι ο θησαυρός μου» – Δράση θεατρικού παιχνιδιού από το ΟροΠαίδιο
} Λήξη εκδήλωσης
Η εκδήλωση που έχει ελεύθερη είσοδο, πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Κοινωνικού Τομέα του Δήμου Πατρέων (Τμήμα ΚΔΑΠ-ΚΔΑΠ ΜΕΑ-θερινά ΚΔΑΠ), της Τοπικής Ενότητας Ροϊτίκων και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων της Δημοτικής Ενότητας Βραχναιΐκων – Παραλίας Πατρών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, η Επιστημονική Ομάδα και οι εθελοντές του Καλλίπολις θα σας περιμένουν με χαρά σε αυτή τη γιορτή!
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 ή στην ιστοσελίδα: www.kpachaia.gr και το https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis/

 

 

Be the first to comment on "Πάτρα: Εκδήλωση από το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας «Καλλίπολις»"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*