Ο Ερντογάν και ο Ράμμα συνεχίζουν – καζαν καζαν- να αφανίζουν τον Ελληνισμό με την ανοχή Μητσοτάκη

 

Μαγαρίζουν τους Ναούς μας, χτυπούν τον Ελληνισμό και οι κυβερνώντες εθνομηδενιστές, κι ως «καρπαζοεισπράκτορες» των Βαλκανίων μας λένε:, “δεν χρειάζονται τέτοια παραμονή ευρωεκλογών”…

Είναι εμφανής η προσπάθεια της υποβάθμισης από πλευράς Μητσοτάκη, της απαράδεκτης ενέργειας της Τουρκίας και του Ερντογάν να μετατραπεί σε τζαμί η Μονή της Χώρας.

Πράξη ιταμή, λίγες μέρες μάλιστα πριν την επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Τουρκία.

Και ποιος άραγε είναι τελικά ο ρόλος του Έλληνα Πρωθυπουργού; Ο «κακομοίρης» συμπεριφέρεται ως … υπάλληλος, ως ένας απλός διεκπεραιωτής…

Δεν έχει τα κότσια να υπερασπιστεί τα Εθνικά Δίκαια και για τούτο προσπαθεί μόνον να τα κουκουλώσει…
Ο Ερντογάν συνεχίζει να αφανίζει τον Ελληνισμό με την ανοχή Μητσοτάκη, λοιπόν. Η κατ’ εξακολούθηση υποχωρητική εξωτερική πολιτική των «αριστο-αχρήστων» αποδεικνύεται πόσο επικίνδυνη και επιζήμια είναι για τα Εθνικά μας συμφέροντα.
Όλο και περισσότεροι πολίτες παύουν να ελπίζουν και να περιμένουν μια πιθανή πολιτική απάντηση στα μεγάλα προβλήματα των Ελληνοτουρκικών σχέσεων και γι’ αυτό όλο και πιο πολλοί δεν πιστεύουν ότι θα έρθει ποτέ.

Οι «γλυκανάλατες» απαντήσεις των Αθηνών, στις διαρκείς προκλήσεις της Άγκυρας, μας οδηγούν σε υπαναχωρήσεις από την πάγια απόφαση του απαραβίαστου των «κόκκινων γραμμών» οι οποίες χαράχτηκαν από ηγέτες οι οποίοι τις υπερασπίστηκαν με όποιο κόστος και τίμημα.

Επί Μητσοτάκη, όμως, περιορίζεται η εθνική κυριαρχία με το Τουρκο-Λιβυκό Σύμφωνο που εμπεριέχει την αποκοπή μεγάλου τμήματος ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, το γκριζάρισμα των Κυκλάδων, τις τουρκικές έρευνες ακόμη και στα όρια των 6 μιλίων και τις αναπάντητες αναφορές σε “tourk-eagean” και σε “θάλασσα των νήσων”.

Και αφού δεν μας έφταναν οι προκλήσεις των εξ ανατολών βάρβαρων γειτόνων μας, έμαθαν ότι … πουλιόμαστε και να που πλάκωσαν και οι Αλβανοί!

Οι μέχρι σήμερα επικοινωνιακές επιλογές του εκ μεταγραφής Υπουργού Εξωτερικών Γεραπετρίτη, βλάπτουν τις διμερείς σχέσεις, δεν αναδεικνύουν πραγματικά το θέμα του Κράτους Δικαίου στην Αλβανία και δεν προστατεύουν αποτελεσματικά τα δικαιώματα της ελληνικής εθνικής μειονότητας στην Αλβανία.

Καταπάτιουνται δικαιώματα των Αδελφών μας Βορειοηπειρωτών, βασικά δικαιώματα που πηγάζουν τόσο από το διεθνές όσο και από το Κοινοτικό Δίκαιο – ειδικά ενόψει της Ευρωπαϊκής προοπτικής της Γείτονος χώρας.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος από τα ΜΜΕ πρώτο-πληροφορήθηκε για την προκλητική ενέργεια του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, να πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Ελλάδα την ημερομηνία της επετείου της προφυλάκισης του Φρέντι Μπελέρη.

Εν κατακλείδι, έχει καταστεί εθνικά επικίνδυνη η ακολουθούμενη εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης των Αθηνών βάσει της οποίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη μια, χρήζει υποψήφιο ευρωβουλευτή τον φυλακισμένο Δήμαρχο Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη, επιχειρώντας να αναδείξει την απουσία Κράτους Δικαίου στην Αλβανία – αλλά και ποντάροντας ταυτόχρονα στις ψήφους της πατριωτικής Δεξιάς – και από την άλλη, επιτρέπει στον Έντι Ράμα να κάνει προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα έναν χρόνο νωρίτερα από τις εκλογές που θα γίνουν στην Αλβανία το… 2025!

Ο Πρωθυπουργός και οι λαλίστατοι υπουργοί του είναι οι ίδιοι που έλεγαν ότι σε τρεις μήνες θα έχουν λήξει το θέμα!

Είναι αυτοί που τώρα κρύβονται πίσω από την υποψηφιότητα του φυλακισμένου Βορειοηπειρώτη στην Eυρωβουλή.

Ε! πάει πολύ !

Ο υποψήφιος του Μητσοτάκη – Μπελέρης- να είναι πολιτικός κρατούμενος στη φυλακή και όμως ο «προστάτης» της μειονότητας … να επιτρέπει στον δήμιο και διώκτη Ράμα να μιλήσει σε ανθρώπους που ζουν και δουλεύουν στην Ελλάδα.

Έχουμε μια κυβέρνηση ολίγιστων
που βήμα βήμα – καζάν καζάν – απεμπολεί κυριαρχικά δικαιώματα αντί πινακίου φακής.

Παραδίδεται μέρος του Αρχιπελάγους και θεωρείται περιττή η υπογραφή μιας ακόμα ντροπιαστικής και προδοτικής νέας συμφωνίας των Πρεσπών.

“Αχρείαστη” η μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί, “αχρείαστη” η επίσκεψη Ράμα, μας λέει ο Πρωθυπουργός, αχρείαστες και οι Πρέσπες του ΑΙΓΑΙΟΥ …

«Καζάν καζάν», τα … δίνουν όλα και χωρίς αντίσταση

Άρθρο Νίκου Νικολόπουλου – Προέδρου ΧΡΙ.Κ.Ε.:”

Be the first to comment on "Ο Ερντογάν και ο Ράμμα συνεχίζουν – καζαν καζαν- να αφανίζουν τον Ελληνισμό με την ανοχή Μητσοτάκη"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*