Τον έπιασαν με ηρωίνη, κοκαΐνη και ναρκωτικά χάπια στον Βόλο

Αγοραστές αναζητούσε μέσα στη νύχτα στον Βόλο ένας 39χρονος Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και στην κατοχή του βρέθηκαν τέσσερα “φιξάκια” με ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 3,73 γραμμαρίων και ένα ακόμη με κοκαΐνη βάρους 0,14 γραμμαρίου.

Οι συσκευασίες κατασχέθηκαν, ενώ ο 39χρονος δράστης συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Οδηγούσε έχοντας πάνω του ναρκωτικά

Δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, είχε όμως πάνω του ναρκωτικά ένας νεαρός που σταμάτησαν για έλεγχο οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. στην Ιόνια Οδό, τη νύχτα της Τρίτης. Πάνω του βρέθηκαν 5,4 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, έξι γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης και 13 ναρκωτικά χάπια χωρίς συνταγή γιατρού κι έτσι συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Be the first to comment on "Τον έπιασαν με ηρωίνη, κοκαΐνη και ναρκωτικά χάπια στον Βόλο"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*