Πάτρα: Πόσα πήραν οι δράστες που αντίναξαν το ΑΤΜ Οβρυάς – Η Τράπεζα «μέτρησε» τα χιλιάδες κλεμμένα!

Με ακάλυπτα τα πρόσωπά τους και με απίστευτη ταχύτητα. έδρασαν οι δύο κακοποιοί , που ανατίναξαν στις 11.20 τη νύχτα της Δευτέρας το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας που είναι εντοιχισμένο δίπλα στο σούπερ μάρκετ «Αράπης», επί της οδού Δημοκρατίας της Οβρυάς, αποκομίζοντας 130.630 ευρώ, κατά δήλωση στελεχών της τράπεζας, που κλήθηκαν χθες στην Ασφάλεια και ταυτόχρονα παρέλαβαν το ποσό των 103.000 ευρώ, το οποίο ήταν εγκλωβισμένο σε κασετίνες εντός του ΑΤΜ και δεν κατάφεραν οι δράστες να αποσπάσουν (σ.σ. τα σημεία ανάληψης των τραπεζών είναι ασφαλισμένα).
Επρόκειτο δηλαδή για ένα ΑΤΜ που ήταν «φορτωμένο» από το απόγευμα της Μ. Πέμπτης με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να εξυπηρετούνται οι πελάτες της τράπεζας τις μέρες του Πάσχα και μέχρι χθες που λειτούργησαν πάλι τα πιστωτικά ιδρύματα.
Στο μεταξύ, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας είναι πεπεισμένοι ότι οι δύο κακοποιοί συμμετέχουν σ’ ένα ευρύ κύκλωμα που εδρεύει στην Αθήνα και «κτυπάει» ΑΤΜ στη νότια και κεντρική Ελλάδα ανά δυο-τρεις μήνες.

Be the first to comment on "Πάτρα: Πόσα πήραν οι δράστες που αντίναξαν το ΑΤΜ Οβρυάς – Η Τράπεζα «μέτρησε» τα χιλιάδες κλεμμένα!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*