Κρυσταλλία: Χώρισε με τον Δημήτρη Πλατανιά – Θέλω να ζω σε μια αληθινή, υγιή σχέση, είπε η τραγουδίστρια

Χώρισε η Κρυσταλλία με τον σύζυγό της, Δημήτρη Πλατανιά, μετά από πέντε χρόνια γάμου.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» κι αναφέρθηκε στην εκπομπή «Booth», που λέγεται ότι θα επιστρέψει, αλλά και τον χωρισμό της.

«Έχω κρούση για το “Booth”. Περιμένουμε την παραγωγή να μας πει αν θα γίνει ή δεν θα γίνει. Η καθεμία έχει τη δική της προσωπικότητα. Οι προσωπικότητες έχουν αλλάξει, εγώ με ένα παιδί και δουλειά δεν προλαβαίνω, είναι πολύ ππεριορισμένος ο χρόνος. Ωστόσο, ναι, μιλάμε. Με άλλες περισσότερο κι άλλες λιγότερο», είπε χαρακτηριστικά.

Η τραγουδίστρια συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη και γι’ αυτήν την αλλαγή που έχει έρθει. Ανοίγει μια άλλη πόρτα και με πάει κάπου παρακάτω. Στο παιδί εννοείται ότι μιλήσαμε, από τις πρώτες μέρες. Όταν είμασταν σίγουροι ότι δεν συμπορευόμαστε σαν ζευγάρι, κάναμε συζήτηση για να μπει κι αυτός σε μια άλλη σελίδα».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010 στα γυρίσματα ενός βιντεοκλίπ της, το οποίο σκηνοθετούσε εκείνος. Ερωτεύτηκαν αμέσως και 9 χρόνια αργότερα, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, τον Σεπτέμβρη του 2019.

Be the first to comment on "Κρυσταλλία: Χώρισε με τον Δημήτρη Πλατανιά – Θέλω να ζω σε μια αληθινή, υγιή σχέση, είπε η τραγουδίστρια"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*