Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκάθαρα αρνήθηκε οποιαδήποτε ακροδεξιά ψήφο, λένε πηγές του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης που εκφράζεται από τη ρητορική των κ.κ. Βορίδη, Γεωργιάδη και Πλεύρη και συμπεριλαμβάνει στο Ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος της ΝΔ των 500 εκατομμυρίων ευρώ χρέους, υμνήτρια του Κασιδιάρη, τολμά να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «ψαρεύει ψήφους σε θολά νερά», αναφέρουν πηγές προσκείμενες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως τονίζουν, «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε σημερινή του συνέντευξη ξεκάθαρα αρνήθηκε οποιαδήποτε ακροδεξιά ψήφο, ακυρώνοντας το νέο αφήγημα του Μαξίμου».

Προσθέτουν ακόμη πως «θυμίζουμε απλώς πως μόλις προχθές η κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου περιέγραψε με απόλυτη ειλικρίνεια την στόχευση που είχε η συμπερίληψη του Φρέντι Μπελέρη στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας».

Μετά και τη δήλωση του κ. Στίγκα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «έχει αξιοπρέπεια που δεν κατέθεσε υπόμνημα» κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές, ο κ. Μαρινάκης αφήνει αιχμές, λέγοντας ότι «κάποιοι δυστυχώς, προτιμούν να «ψαρεύουν» ψήφους σε θολά νερά από το να υπερασπίζονται τη Δημοκρατία μας με πράξεις».

Παράλληλα, επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί επί 4,5 χρόνια δεν έβρισκε δικαστική αίθουσα για να δικαστεί η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, «Γιατί δεν ψήφισε την επίμαχη τροπολογία που καταθέσαμε το 2023, γιατί δεν υπέβαλε υπόμνημα στις βουλευτικές εκλογές, γιατί κατέθεσε «κείμενο-δήλωση» για τη συμμετοχή των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές, αφού είχε παρέλθει η σχετική προθεσμία».

Be the first to comment on "Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκάθαρα αρνήθηκε οποιαδήποτε ακροδεξιά ψήφο, λένε πηγές του ΣΥΡΙΖΑ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*